Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз да се похваля със Самурай!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И аз да се похваля със Самурай!

Колега,честит да ти е,да ти върши работа и да изминеш много,много беззаварийни километри с него
    Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
      Аз съм със карбуратор от Лада 1600 и откакто го сложих се свършиха мъките с разхода на гориво и непостоянните обороти. Хъбовете от Витара стават на Самурай (има само разлика в монтажа при който на Самурая се слага зегерка на карето след като се свали капачката на хъба ).
      Мерси колега. Питах за Витаровите хъбове, че май по-често се намират.
      Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение
        Мерси колега. Питах за Витаровите хъбове, че май по-често се намират.
        Стават.
        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
          ... Хъбовете от Витара стават на Самурай ....
          Но обратното не става - Изпробвано е!!! (почти строшихме единият)
          Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
          http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
            Но обратното не става - Изпробвано е!!! (почти строшихме единият)
            Колега, да те те питам за ресьорите. Днеска се поразтърсих, е не много сериозно, но ударих на камък. Опитах да търся поне задни от Деу Дамас, ама и там няма. А не искам да шпренгвам, че предпочитам нови. Гледах на Калмини и там излизат по триста и нещо кинта единия, плюс амортесьорите.
            Ти как си го решил това?

Коментар

За 120 лв ми направиха на моя самурай предните в КТА Мадара -Шумен
              от една година ги карам не са мръднали
              Suzuki Samurai 420i

Коментар

Първоначално публикуван от danielganev Преглед на мнение
                За 120 лв ми направиха на моя самурай предните в КТА Мадара -Шумен
                от една година ги карам не са мръднали
                Те за една година не би трябвало изобщо да мръднат, ако са читави... А возията как ти е? Подобри ли се?

Коментар

Отначало беше доста твърда но след няколко разходи омекнаха а сега като монтирах двигател от омега заспаха направо ,стана по мека предницата изчезна подскачането на предницата
                  Тук е без двигател ако искаш мога да го снимам сега как е
                  Прикачени файлове
                  Suzuki Samurai 420i

Коментар

Отначало беше доста твърда но след няколко разходи омекнаха а сега като монтирах двигател от омега заспаха направо ,стана по мека предницата изчезна подскачането на предницата
                    Тук е без двигател ако искаш мога да го снимам сега как е
                    А, ма ти си сложил ресьорите върху мостовете! Доста добре изглежда. И да, може ли да го снимаш сега, като е послегнал?
                    И въпрос: Голяма заигравка ли е смяната на двиг? Като цена как излиза? На мен Омегов ще ми е голям, но мисля да сложа от Витара.
                    П.п. А тампони за ресьорите какви сложи? Можеби не се казват тампони, имам придвид онези гумички, дето влизат в ушите.
                    Последно редактирано от Ato; 09-06-12, 21:47. Причина: ми редакцйика

Коментар

Цената на двигателя + кутия комп и всичко нужно само за да запали -300 лв
                      Има да се правят стойките на двигателя ,кардан от кутия до раздатка ,инсталация ,рязане на тунела (може и без рязане но трябва голям чук)
                      но 115 коня на самурая са нещо брутално но и опасно има бая мощност някой пат тръгвам на 2 баирите спокойно на 3 без бавни скорости
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture.jpg
Прегледи:3
Размер:86.7 КБ
ID:5382551Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 026.jpg
Прегледи:2
Размер:183.6 КБ
ID:5382552Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 055.jpg
Размер:189.6 КБ
ID:5382553Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 060.jpg
Размер:164.2 КБ
ID:5382554
                      Suzuki Samurai 420i

Коментар

Колега честито със здраве да си я караш.Регистрира ли машината.Интересува ме къде е номера на шасито. Поздрави.
                        Gaz69.Suzuki SAMURAI 0887006977

Коментар

Първоначално публикуван от finci75 Преглед на мнение
                          Колега честито със здраве да си я караш.Регистрира ли машината.Интересува ме къде е номера на шасито. Поздрави.
                          Мерси колега! Да, регистрирах я преди 3 дни. За съжаление не мога да ти помогна с номера на шасито. Питай тук из форума. Има доста знаещи. Сигурно на късата и дългата база са на едно место.
                          Пп Мойта е японка, а твойта?

Коментар

Първоначално публикуван от finci75 Преглед на мнение
                            При мен номерът е набит на рамата, пред предна дясна гума. Вижда се при пълен десен волан.
                            Когато я регистрирах, ме накараха да зачистя зад гумата, но в последсвие се оказа, че номерът е пред а не зад гумата.

Коментар

Цената на двигателя + кутия комп и всичко нужно само за да запали -300 лв
                              Има да се правят стойките на двигателя ,кардан от кутия до раздатка ,инсталация ,рязане на тунела (може и без рязане но трябва голям чук)
                              но 115 коня на самурая са нещо брутално но и опасно има бая мощност някой пат тръгвам на 2 баирите спокойно на 3 без бавни скорости
                              [ATTACH=CONFIG]461085[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]461086[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]461087[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]461088[/ATTACH]
                              При мен няма да е толкова екстремен двигателя, че мисля да я ползвам за работа през седмицата. Витара 8 клапана, че е отработен вариант. Сигурно ще излезе по-скъпо от Омеов двг. И това ще е, ако настоящия двигател е много сдухан. В понеделник ще ходя да го гледат.

Коментар

Първоначално публикуван от VenPS Преглед на мнение
                                При мен номерът е набит на рамата, пред предна дясна гума. Вижда се при пълен десен волан.
                                Когато я регистрирах, ме накараха да зачистя зад гумата, но в последсвие се оказа, че номерът е пред а не зад гумата.
                                Благодаря колега точно там е но върху него имаше шегре.Зачистих го и номера лъсна.Зад гумата са на витарата.
                                Gaz69.Suzuki SAMURAI 0887006977

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X