От: Витара 2.0 16v/132к.с. (J20A) или 2.0 V6 /136к.с.
Евала, Ванка!
От такива мнения имам нужда!
Гледам,че продава една понаправена в Бургас,ако можеш да проучиш повече за нея,ще съм ти задължен!
.....Аз за дългата питах,дали ще иска да държи 130км/ч!
....Аз със моята ги държах от Добрич до София и слезнах тук - като Преплувал Ламанша на буре! 
...Карам доста и на седмица минавам по едни 300-400км и то защото не пътувам с тази джипка,та затова се замислям на БД само с лифт и едни АТ-та да поне комфорт да имам малко повече!
....И без друго тази не ми се иска да я жертвам из горите и я карам паркетна.....та няма да загубя откъм проходимост! 
Единственият минус на ДБ е с паркирането за София,но пък не ме притеснява много!
Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров
Преглед на мнение
От такива мнения имам нужда!
Гледам,че продава една понаправена в Бургас,ако можеш да проучиш повече за нея,ще съм ти задължен!
.....Аз за дългата питах,дали ще иска да държи 130км/ч!
....Аз със моята ги държах от Добрич до София и слезнах тук - като Преплувал Ламанша на буре! 
...Карам доста и на седмица минавам по едни 300-400км и то защото не пътувам с тази джипка,та затова се замислям на БД само с лифт и едни АТ-та да поне комфорт да имам малко повече!
....И без друго тази не ми се иска да я жертвам из горите и я карам паркетна.....та няма да загубя откъм проходимост! 
Единственият минус на ДБ е с паркирането за София,но пък не ме притеснява много!

...Та май наистина ще му продам моята и ще търся дълга шестак,та ще сте ми полезни с мненията си!?
. Щом имаш клиент давай я ! За това което искаш да ползваш дългата си изброил достатъчно от предимствата. Мога да допълня само, че и харчи по-малко газ мойта 2.5 В6 автомат с 35" в сравнение с предишната ми къса 1.6 В8
Коментар