От: Спукан блок на Витара 1.6

Какъв мотор мислиш да слагаш или вече си го сложил?

Първоначално публикуван от demo_1

Преглед на мнение

.Ама сега го командировам тоя двигател в мазето а заместника му е 2 пъти и повече по мощен и по икономичен .
 .Ама сега го командировам тоя двигател в мазето а заместника му е 2 пъти и повече по мощен и по икономичен .

. Просто няма такова животно. И второ насаждане на друг мотор от различен пройзводител и с различен брой цилиндри хич не е детска игра. От 1-ви до 8-ми дори и да не спиш и целия сервиз в който работиш да ти съдейства - нема как да стане
. Просто няма такова животно. И второ насаждане на друг мотор от различен пройзводител и с различен брой цилиндри хич не е детска игра. От 1-ви до 8-ми дори и да не спиш и целия сервиз в който работиш да ти съдейства - нема как да стане  . В същност може , но до 8-ми януари 2013 г.
. В същност може , но до 8-ми януари 2013 г. 
 ...То май мазето ти е като хан!....Толкова мотори да имаш и да не ми се похвалиш,да дойда и аз да яхна нещо читаво,а ме остави на пангара с тия Опелови историй и са ми гледаш сейра!
 ...То май мазето ти е като хан!....Толкова мотори да имаш и да не ми се похвалиш,да дойда и аз да яхна нещо читаво,а ме остави на пангара с тия Опелови историй и са ми гледаш сейра! 

Коментар