Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самурая на Трол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Самурая на Трол

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
    С тая степен на сгъстяване при сузукитата мотора ще трябва да премине през доста преработки. Цената ще надхвърли смяна на готов мотор, a дали ще стане не е много сигурно. Аз ако трябваше да прява бегачка, щях да сваля цялата предница да насадя нещо смислено 200кс (V6 че са по-къси) с кутията и после да затоворя както ми е удобно съобразявайки се с новия мотор. Предната част на купето на самурай се сваля за половин ден, а и без това тази кола е тотално нелегална.
    В случая двигателят му е прежален, та каквото и по-добро да се получи, сЕ е в +.
    Нали голямото преимущество на Самурая е, че е лек, та турбинирането най-малко ще промени това.
    Както и да е, решенията си ги взима Алекс, но нищо не му пречи поне да се чуе с Близнаците, пък може и да скочи до Лозен, ей гу дьей.
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Двигател 150 коня задължително ще доведе до смяна на мостовете. А на мен точно това много ми се иска да избегна. Сега въпреки фланците на предния мост (компенсират задния витаров, че е по-широк) и джантите с отрицателно ЕТ следите ми са по-тесни от на другите джипове и това води до следното интересно явление: Не успявам да пропадна с левите и десните гуми в коловозите и по този начин да легна по корем. Случвало се е да мина на собствен ход с 33-ките, а след мен Патрол с 35-ци да заседне, защото коловозите му пасват идеално на широчината на мостовете.
      Не е и сигурно, че ще мина окончателно на 35-ци. Може да ги пробвам, а после да се върна обратно на 33-ките.
      Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

На последния клип трябва да върви на трета бавна без никакви проблеми с тази комплектация, нещо не е наред мотора.
        Моите гуми като ги купих пишеше 34 на тях.
        А дали предния мост на самурая издържа на 35 зависи от това, колко е тежък десния крак. Но с фланци и изнесени джанти можеш да договаряш отстъпки за пазаруване на едро на шенкелни лагери.
        Сузуки Самурай-старт от скрапа
        0885192667

Коментар

Последно с бавната раздатка ли е Самеца? Мисля, че за машина предназначена за тези неща - това е едно от първите деяния. Щом не са нужни 100 км/ч. А 35 на Самурай мисля, че са ту мъч. Ако успее тези да си ги върти спокойо, не бих вдигал още повече.

Коментар

С бавната е
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
              В случая двигателят му е прежален, та каквото и по-добро да се получи, сЕ е в +.
              Да не съм турбинирал мотор, да не знам, каква гимнастика е даже и без да отваряш двигателя, което е задължително при този мотор ако искаш да изкара повече от една разходка.

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
              Последно с бавната раздатка ли е Самеца? Мисля, че за машина предназначена за тези неща - това е едно от първите деяния. Щом не са нужни 100 км/ч. А 35 на Самурай мисля, че са ту мъч. Ако успее тези да си ги върти спокойо, не бих вдигал още повече.
              То и 33 са му много...

Сега с какво е 33/9.5/16 или 33/10.5/15. Предполагам второто, което е излишно широко и товари.
              Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
              Drag Grand Canyon Daily
              Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
              LZ1JYM

Коментар

С 33/10.5/15 е. Имай предвид, че 33/9.5/16 не си отговарят на размера - под 80 см са, което отговаря на 31-ци.
                Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Висока 32ка трябва. Но всеки с мераците и идеите.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                    С 33/10.5/15 е. Имай предвид, че 33/9.5/16 не си отговарят на размера - под 80 см са, което отговаря на 31-ци.
                    Това как е мерено? На джанта ли? Да объркат с половин инч иди-дойди, но с 2....

http://www.silverstone.com.my/product/mt-117-xtreme

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
                    Висока 32ка трябва. Но всеки с мераците и идеите.

Винаги съм се чудил каква е тази мания да се слагат големи и особено широки гуми за нашите офроуд условия, където тясната гума работи в 95% от случаите по-добре.
                    Drag Grand Canyon Daily
                    LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение

Винаги съм се чудил каква е тази мания да се слагат големи и особено широки гуми за нашите офроуд условия, където тясната гума работи в 95% от случаите по-добре.
                      Визия!
                      Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
                      Стефан Арзатов

Коментар

Абе визия, ама с оглед на това, че винаги на Самурая са се търсили гуми съобразени с мотора...

П.п. Няма ли кой да сложи едно Т на СамураяТ, че много дразни.

Коментар

Широки трийсединици

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                            Широки трийсединици
                            Широка 31'' е да кажем ОК. Но широка 33''...
                            Drag Grand Canyon Daily
                            LZ1JYM

Коментар

Показвам как се държи реално. Гумите на клипа са твърди и дори не ги сплесква добре

Коментар

Е това тест ли е ��
                                Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X