Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с маслото.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проблем с маслото.

Колега,тъй като в началото на темата проблема беше в "майонезата" която става под капака на клапаните,доколкото си спомням.А сега става въпрос за загуба на масло,препоръчвам ти да прочетеш тази тема - http://www.suzuki-club.ru/forum/showthread.php?t=56745 .Може в края на темата да откриеш проблема.Дано съм успял да помогна.

Коментар

здравеите да се оплача и аз имам опел фронтера карах я 2 седмици смених масло филтри антифриз и се появи проблема майонеза по капачката и капака на главата и по щеката имаше конденз докато я закарам до сервиза в стара загора са 40 кл изгубих почти литар антифриз ,не кьди не олива по двигателя а го няма,надуха главата здрава надува блока здрав,питам ги ми сега какво ,вдигат рамене и ме карат да взимам друг двигател.уж всичко е здраво ,защо

Коментар

Първоначално публикуван от viatara Преглед на мнение
        здравеите да се оплача и аз имам опел фронтера карах я 2 седмици смених масло филтри антифриз и се появи проблема майонеза по капачката и капака на главата и по щеката имаше конденз докато я закарам до сервиза в стара загора са 40 кл изгубих почти литар антифриз ,не кьди не олива по двигателя а го няма,надуха главата здрава надува блока здрав,питам ги ми сега какво ,вдигат рамене и ме карат да взимам друг двигател.уж всичко е здраво ,защо
        Я кажи на кой сервиз си ходил? Ако са надували главата ония малоумници до релсите на Промишлена зона ....

Ако ти се влива в маслото, трябва да ти вдига нивото на маслото в картера, ще си личи на щеката. 1 литър не е майтап. Отделно, че маслото няма да с конденз, ами направо ще си е на гъста гнусна боза.

Ако няма такива ефекти, виж си свещите (ако е бензинка де), ако през цилиндрите минава чак толкова много антифриз, си личи от далече, даже и да не си специалист. Ако и това не е, твърде вероятно е да имаш някакъв гнусен теч само на загрял мотор. Или от парното в купето, мкар, че да си го усетил, ако е от там, бая си понамирисва...
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Сервиз Сузуки не ми се казваше името ама, почти 2 месеца стой колата там. От сервиза са ги носили за надуване, но не знам кЪде

Коментар

Първоначално публикуван от viatara Преглед на мнение
            Сервиз Сузуки не ми се казваше името ама, почти 2 месеца стой колата там. От сервиза са ги носили за надуване, но не знам кЪде
            С тях не съм имал взимане-даване, не мога да дам нмение, но не съм чувал и оплаквания.
            Фирмата, за която аз споменах се занимават само с шлайфане, но съм брал много сериозни ядове с тях. Последния път (преди 5-6 месеца) ми върнаха шлайфана и тествана глава като "перфектна", а тя си имаше видими цепки на 2 места. Затова и отворих дума - да не си го отнесъл по същия параграф.
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

ами вьзможно е така или иначе взех другия двигател ще имам части в резерва дано я сьберат бьрзо поне, вече до гуша ми дойде от некоректни тьрговци и майстори който си гледат работата през прьсти,за напред ще чета внимателно форума за да знам кьде трябва да отида при проблем

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X