Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нямам мощност на Витарата или искам прекалено много?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нямам мощност на Витарата или искам прекалено много?

Не знам колко завива, но тежи пущината. 140 кила е.

Ама като го сложа моя ще вида и колко ще завива.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Каза че ще го направиш и не се отказваш. А нещо снимки ще има ли ? А ограничителите не ги навивай много че изкачат коските на полуооската.
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Верно не завива,но това е положението! ...Да не бягаме от темата с двигателите,има къде да коментираме мостовете!
        Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Не знам колко завива, но тежи пущината. 140 кила е.

Ама като го сложа моя ще вида и колко ще завива.
          Да не би да слагаш редукторни 120 кг тежи щатния руски мост.За свиване е няма да може да свива както е била с носачите витарата , но пък какво от това
          Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
          Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Завиването не ме притеснява особено. Витарата сега изобщо не иска да завива(блокиран заден диференциал), та малко по-малък ъгъл на шенкелите изобщо не е от значение.

Килограмите са от кантара на скрападжийницата от която купих моста. Де да бяха редуктори...
            Днес си завърших есенната кампания, и след ден-два започвам интервенцията по витарата. Естествено ще има снимки, даже Коко от Нови Пазар каза, че ще ми донесе кантарче за да тегла колко кила слагам, и колко махам, та в крайна сметка да се види с колко ще натежи витарата след операцията.

Коментар

Да пусни тема може да дадем съвети кое и как понеже сме го правили един път и си видяхме грешките

Коментар

Ще пиша в темата за моята си витара. Всички неща които правя по нея са описани там. И сега ще е така.

Има още някой ден докато започна, и като опиша в темата какво съм намислил-дай акъл кое как сте го направили.
                В главата ми концепцията е изяснена(доколкото знам досега никой в България не е правил такъв проект по този начин), но е само в общи линии. Подробностите, дреболиите са доста важни, те са препъни камъчето на доста иначе добри проекти.

Абе няма ли някакво евтино и здраво купе за витара? Само то ме тормози напоследък...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Ще пиша в темата за моята си витара. Всички неща които правя по нея са описани там. И сега ще е така.

Има още някой ден докато започна, и като опиша в темата какво съм намислил-дай акъл кое как сте го направили.
                  В главата ми концепцията е изяснена(доколкото знам досега никой в България не е правил такъв проект по този начин), но е само в общи линии. Подробностите, дреболиите са доста важни, те са препъни камъчето на доста иначе добри проекти.

Абе няма ли някакво евтино и здраво купе за витара? Само то ме тормози напоследък...
                  Нема............ аз нали ти казвах че гледах едно ама беше пълна скръб
                  Лудак

Коментар

Здравейте, ще се налага да присаждам и аз друг двигател след като в Русе моя си направи една сериозна дупка в блока. Спрял съм се на C20NE Омегов мотор, интересува ме: дали ще опира доло ако я оставя с лифтовото окачване, дочух че ако не е с цял мост може би да нестане.
                    TT-Tuning Team
                    АСК Добрич

Коментар

Със сигурност картера ще трябва да се напасва по предния ти мост това мисля че ще е основния проблем

Коментар

Дайте някакви координати на вашите хора,които са монтирали омегови мотори,че ми омръзна да чакам.Да направят малко обмяна на опит с моя майстор!
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                          Дайте някакви координати на вашите хора,които са монтирали омегови мотори,че ми омръзна да чакам.Да направят малко обмяна на опит с моя майстор!
                          Колега аз майстор нямам...сам си го слагам! ...Самоче при мен е друго и неискам да те подведа....аз мятам мотора заедно със скоростите и няма много общо,но ако смяташ,че мога да ти помогна с нещо,винаги ще помогна! ....Питай смело!
                          Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Сигурен съм ,че ще се отзовеш!
                            Аз имах предвид Близнаците,нали имаха някакви приятели с Витари с омегови двигатели.
                            Междувременно вчера се чух с моя майстор-мотора е качен с витаровата кутия и раздатка,довършва
                            ВиК-то и каза ,че остава ЕЛ-а.
                            Май му се вижда края!!!
                            0887/400121 Антон Донев

Коментар

А ти някоя снимка на процеса направи ли? На витаровата кутия по конкретно,как се закача мотора,фланец или заваряна камбана? Нещо по конкретно за съединитела ако може?
                              Благодаря.
                              http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

В Бургас е и не мога за снимам,заваряна е камбаната,за съединителя не сме говорили как е захванат.Като си я взема ,ще снимам.
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X