Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сбирка на Фронтери в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Сбирка на Фронтери в София

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
    Е вече стана за боя[ATTACH=CONFIG]365106[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]365105[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]365107[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]365108[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]365109[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]365110[/ATTACH]
    Аз те предупредих! Ама сега вече прилича на джип!!!

п.п Сега да не се юрнеш да го боядисваш! Идва сезона!
    088пет722пет99
    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от ianely Преглед на мнение
      Разходката си беше екстра! Снимките утре ще ги качи Gimax,че нещо не мога да се оправя((
      Ама иначе в реката се оправяш, а

Коментар

То в реката е лесно Само газ да даваш И ако си по-лачен да пазиш боята...ма аз като не съм лачен...кефффф

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
          Аз те предупредих! Ама сега вече прилича на джип!!!

п.п Сега да не се юрнеш да го боядисваш! Идва сезона!
          Да бе да!Да не съм луд!Ще заличаваме доколкото е възможно с пастиране и това е!Така другия път няма да има пазене!
          А както каза и Илииката няма да ме е яд като ме одраскат пред блока!
          Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
          LZ1NES

Коментар

Браво,чудесна разходка с интересно барбекю.
            Jeep Cherokee 4.0l-Звяр
            Volkswagen Passat 1.9TDI-Шосейка
            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Айде малко снимки от мен и от колегата ianely.

Грозна гледка ,да не гледат вегетарианците.

И баш майстора.

И почитателите му

И бъдещите шофьорки

А тук Нешко какво ли си мисли?

Хапнахме,помързелувахме,

поиграхме си,

малко на автомивка и по домовете,щото се стъмни.

С две думи:беше екстра.Който не дойде да гледа и да не се ядосва много

Коментар

Браво,колеги!Хубаво сте се позабавлявали.Напомняте ми за доброто старо време на варненската група.Дано тези разходки да станат традиционни.....

Коментар

Абе незнам как да го подхвана но ще пробвам!Нещо се стопли навън и мисля да предложа едно леко откриване на летния сезон с някоя разходчица.....та да се видим,да се похвалим( който има нови придобивки....я лебедка,я халогенче,я лифтче, а защо не и цяла нова джипка) или да се оплачем!Абе с две думи да си направим купонче на открито, че като гледам последната сбирка е било през септември...което си е срамота!Ще чакам да се изкажете по въпроса
                  Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                  LZ1NES

Коментар

Септември ама 2011г , 2012 я прупуснахме маи. ХАХАХА........
                    Николай Георгиев 0+
                    тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
                      Септември ама 2011г , 2012 я прупуснахме маи. ХАХАХА........
                      Несмеех да го напиша за да не ни се смеят много...............
                      LZ1NES

Коментар

Нешко ме изпревари и подхвана темата. Време е да се организираме фронтераджиите на разходка с хард ....барбекю

Коментар

Идват празници и повечко почивни дни така че........може да се организираме
                          LZ1NES

Коментар

По празниците не разчитай на много хора на сбирката. Доста почивни дни са и хората ще пътуват-кой на село ,кой на екскурзия Според мен по добре е съботата преди изборите-11-ти май.

Коментар

Аз съм ЗА!Нямам нищо на против......важното е да сме повечко ма като гледам само ние си пишем............
                              LZ1NES

Коментар

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
                                ма като гледам само ние си пишем............
                                А аз само си чета и чакам да се организира нещо,щото на предишната сбирка доста боя изподрахме,па и огледало счупихме.Не смея да се обадя ,че после пак щети ще има.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X