Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Варненски Фронтеражии-има ли?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Варненски Фронтеражии-има ли?

според мен изтървахме много хубаво време.Точно към два часа като изпече си беше жива пролет. Пък на места имаше такава хубава кал...

Коментар

Първоначално публикуван от stam Преглед на мнение
      според мен изтървахме много хубаво време.Точно към два часа като изпече си беше жива пролет. Пък на места имаше такава хубава кал...
      И на мен така ми се стори.
      Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
      Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

ако нйкои 6те кара пи6ете аз съм навит предната неделя ходих в 6умен на 6умен трофи

Коментар

Първоначално публикуван от ivkoni.motors Преглед на мнение
          ако нйкои 6те кара пи6ете аз съм навит предната неделя ходих в 6умен на 6умен трофи
          Колега, със удоволствие бихме се срещнали! Налифтената ти Фронтера представлява голям интерес за нас! Надявам се скоро да направим една среща!
          Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Също очаквам да видя този звяр.

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
              Интересно ми е има ли Фронтеражии от Варна които се подвизават във форума?
              Защото срещам вече много автомобили докато карам, но имам усещането че тези дето ги карат когато се засичаме по по пътищата не проявяват никакво желание за контакт. Или обръщат поглед или гледат така сякаш са учудени че и някой друг кара като техният джип. А ми се иска да можем да контактуваме повече защото смятам че ще е полезно, не само във форума. Друго е да вдигнеш капака или да покараш във сродна компания. Да попиеш бира или каквото и да е и да побъбриш със някой който има сродни интереси. Имам желание да споделя опит и да понауча неща които не знам.
              Карам тъмнозелена Фронтера КБ със Бял вълк залепен отзад до резервната гума. Ще се радвам да се съберем съмишленици.
              Здравейте колеги!
              Аз съм нов във форума и досега май само четях. Подарих си Фронтерка за 3ти март тази година и още си я стягам.....италианка мамицата и....
              В общи линии съм доволен, модела е Спорт т.е. къса база с двигател 2,0 инжекция, стандартно АГУ (не газов инжекцион), малко повечко гори ама колкото-толкова.
              Не съм правил тунинг, само необходимите ремонти, а и те излизат доста солено с тая липса на часи и чакане за поръчките в Каргоекспрес.....намразих го тоя сервиз и това е, но няма друг избор, никой не иска да поръчва за Фронтера освен тях, а и марковот винаги е по добро от ментаците.
              Ще се радвам, ако има някоя сбирка да пообсъдим колите, проблемите и евентуално да си помогнем кой с каквото може.
              С уважение......bodo

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
                Надявам се скоро да направим една среща!
                Хайде нещо за неделя една разходка, че доста нови желаещи има, а нещо напоследък ни куца организацията. Примерно към13.00-14.00ч. Казват ,че може да има и сняг...

Коментар

Първоначално публикуван от stam Преглед на мнение
                  Хайде нещо за неделя една разходка, че доста нови желаещи има, а нещо напоследък ни куца организацията. Примерно към13.00-14.00ч. Казват ,че може да има и сняг...
                  Е аз съм с гранд, но съм навит да се включа
                  Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                  Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Ами аз в Неделя съм свободен, така че казвайте къде?
                    Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Най после раздвижване Предлагам тази неделя и камъни да валят сбирка да има
                      Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Ще се опитам да дойда и аз.Кога?

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                          Здравейте колеги!
                          Аз съм нов във форума и досега май само четях. Подарих си Фронтерка за 3ти март тази година и още си я стягам.....италианка мамицата и....
                          В общи линии съм доволен, модела е Спорт т.е. къса база с двигател 2,0 инжекция, стандартно АГУ (не газов инжекцион), малко повечко гори ама колкото-толкова.
                          Не съм правил тунинг, само необходимите ремонти, а и те излизат доста солено с тая липса на часи и чакане за поръчките в Каргоекспрес.....намразих го тоя сервиз и това е, но няма друг избор, никой не иска да поръчва за Фронтера освен тях, а и марковот винаги е по добро от ментаците.
                          Ще се радвам, ако има някоя сбирка да пообсъдим колите, проблемите и евентуално да си помогнем кой с каквото може.
                          С уважение......bodo
                          Не бързай да ходиш в Каргоекспрес,първо питай тук.

Коментар

ами аз и предния път предложих за полянката в Осеново- сто на сто пътя до там в тези условия ще е интересен... А има и заветче да си кажем някой приказка.Примерно в 13.00ч. на разклона за с.Осеново. Който е съгласен да казва, който има друго предложение да предлага.
                            За всеки случай ще взема нещо за подгряване

Коментар

Надоло към Камчия неви ли се ходи
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

направо казвайте къде и кога (ама след 13.00ч.моля) ако имате нещо впредвид, да не пишем излишно.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X