То май в Толбухин няма друг Енчо газаджия освен този до Родопа дето кара Еспеис.Аз мисля че си разбира от работата,защото му познавам учителите.И моето е вързано паралелно и грее яко парното.
Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....
От всичко изчетено до тук по темата стигам до извода, че някъде в малкия кръг има известно запушване и като отвори втория кръг налягането се разпределя към него и в първия кръг налягането пада драстично. И като затвори термостата пак си качва налягане в първия кръг и има парно. И за това като работи само на малък кръг натрупва много високо налягане, което се освобождава към втория кръг при отваряне на термостата и това кара водните съединения да се сплескат.
И можеби наистина малко отворче в термостата може да попотрави нещата, както беше писал Куздов.
току що направих пробата с изключване на казанчето за парното, остана само изпарителя, но и тои замръзна.. значи казанчето отпада...
остава водна помпа, термостат, големия радиатор или Главата да е пукната някаде :Д
Колега,изчетах цялата дискусия по темата и мисля ,че трябва да насочиш вниманието си към малкия кръг и водната помпа.Или имаш частично запушване на елемент от малкия кръг,който намаля дебита на течноста през него,или износване на водната помпа над допустимото.Като казвам елемент имам в предвид абсолютно всеки детаил,а не само изпарителя и радиаторчето на парното.Провери щуцерите,маркучите,ако има колена,тетки абсолютно всичко за отлагания,дефекти и чужди тела.Ако всичко е ок и не затруднява циркулацията на течноста,то тогава обърни внимание на водната помпа.Това че изглежда здрава и не тече не значи че е достатъчно ефективна и осигурява необходимия дебит при отворен термостат.Износването на лопатките на турбинката и увеличаване на хлабината между нея и корпуса, незабележими на пръв поглед с просто око може да се окаже ключа към пороблема ти.Ще се радвам ако съм успял да ти помогна поне малко с моето мнение.Желая ти успех.
Като гледам на каде отиват нещата не е добре. Не искам да дразня колегата, ама изпуска нещо. Източи антифриза, свали и огледай всички водни съединения, измии ги отвътре. Промии радиаторчето на парното, големия радиатор. Ако не се сещаш как един маркуч с вода под налягане на всякаде и докато от другия край не потече бистра вода. Даже свали термостата и се опитай да промиеш главата до колкото може. Прави тия процедури само на изтинал мотор!!! И нещо за което се сещам сега, и го погледни задължително раширителния съд(казанчето за антифриз). Свали го и огледай тънките маркучи да не са запушени, както и самите входове за тях на казанчето. Ако случайно не знаеш това са обезваздушителите!!! Дори при нормална работа на охладителната система тя изпарява минимално количество охл. течност. Ако ти е запушен обезваздушителя някаде е съвсем възможно да има анумалии. А точно те се запушват често, защото от парата се образува някаква гадост която се залепва, докато някрая не ги запуши.
Поздрави аз съм автомонтиор и чесно си казвам за мене пропускаш нещо колега...
Имал съм подобен проблем със друг мотор на фронтера,обратно на всички схващания нямаше запушване , а ерозия на калибриран отвор който да контролира циркулацията, във следсвие на неговото расширяване водата минаваше по друг път а не през парното
Като гледам на каде отиват нещата не е добре. Не искам да дразня колегата, ама изпуска нещо. Източи антифриза, свали и огледай всички водни съединения, измии ги отвътре. Промии радиаторчето на парното, големия радиатор. Ако не се сещаш как един маркуч с вода под налягане на всякаде и докато от другия край не потече бистра вода. Даже свали термостата и се опитай да промиеш главата до колкото може. Прави тия процедури само на изтинал мотор!!! И нещо за което се сещам сега, и го погледни задължително раширителния съд(казанчето за антифриз). Свали го и огледай тънките маркучи да не са запушени, както и самите входове за тях на казанчето. Ако случайно не знаеш това са обезваздушителите!!! Дори при нормална работа на охладителната система тя изпарява минимално количество охл. течност. Ако ти е запушен обезваздушителя някаде е съвсем възможно да има анумалии. А точно те се запушват често, защото от парата се образува някаква гадост която се залепва, докато някрая не ги запуши.
Поздрави аз съм автомонтиор и чесно си казвам за мене пропускаш нещо колега...
Това което каза сам го правил два пъти.. нали сменях гарнитурата тогава тогава си прочистих главата.. а иначе после налях антифриз със добавка за прочистване и после с маркуча с вода даже и директно с компресора с въздух сам духал казанчето... докато потече бистричка водичка, и нов антифриз изцяло..
Имал съм подобен проблем със друг мотор на фронтера,обратно на всички схващания нямаше запушване , а ерозия на калибриран отвор който да контролира циркулацията, във следсвие на неговото расширяване водата минаваше по друг път а не през парното
дам това звучи лугични, но каде да го търся този калибриран отвор ??
Обезвъздушитилите са тънките маркучи на казанчето Самите им изводи от казанчето се запушват, както и други те им краища на термостата и водния радиатор(ерозират както каза колегата). Често лично аз трудно отпушвам с тел, за това за добавки не ми говори дори. Другото е, че не съм сигурен на Фронтерата дали са два или е един. Обикновенно са два единия обезвъздушава малкия а другия големия кръг. А и практически не съм сигурен дали през тях трябва да минава постоянно охл. течност или въздух
Отиди при някой колега, или за експеримента си вържи изпарителя последователно.
Коментар