Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ръчни хъбове - Опел фронтера КБ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ръчни хъбове - Опел фронтера КБ

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
    119$ на брой. Все още се произвеждат. Става дума за чисто нов хъб. Лошото е че чак в Америка ;(
    Божко, няма ли тук фирма която да се занимава с поръчки онлайн от USA като ще се заплати някаква сума за услугата им, примерно аз им показвам снимката от страницата която си постнал и те да се погрижат за всичко, мито, доставката, без кредитни карти, плащане при получаване както е при куриерите? Случайно да знаеш колко кг. тежат хъбовете?

п.с. Намерих една интересна обява - ( Продавам нови японски хъбове AISIN за ИЗУЗУ ТРОПЪР 17 зъба 6 болта 83 мм муцентрово разстояние, комплект - 420 лева тел...) Какво мислите за тази обява?
    Последно редактирано от Еделвайс; 29-04-14, 10:40. Причина: Допълване инфо

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
      ЧШшшш ааалллооо ти не обърка ли форума я обратно при Ровърите. Като си купиш пак Фронтера пиши ХИХИХИХИХИХИ......
      Старата любов ръжда не хваща. Пък се знаем тук в този подфорум и е забавно. Пък си бях много доволен от фронтерките. То даже първата, късата баща ми още си я кара и не иска и да чува за друга. Моята я смених от лиготия.

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
        Старата любов ръжда не хваща. Пък се знаем тук в този подфорум и е забавно. Пък си бях много доволен от фронтерките. То даже първата, късата баща ми още си я кара и не иска и да чува за друга. Моята я смених от лиготия.
        Споко пак ще си купиш Фронтера.
        Николай Георгиев 0+
        тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
          Споко пак ще си купиш Фронтера.
          То е ясно, обаче ако се връщам по-скоро бих се върнал на трупър 3.2, 6+1 с гардероба отзад.

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
            ....
            п.с. Намерих една интересна обява - ( Продавам нови японски хъбове AISIN за ИЗУЗУ ТРОПЪР 17 зъба 6 болта 83 мм муцентрово разстояние, комплект - 420 лева тел...) Какво мислите за тази обява?
            Ми те толкова си струват. Мисля и Явор ги доставяше на тая цена, както и Лозан. Китайците са 1,5 кг комплекта, Айсините са над 2 кила по спомен. От чужбина (извън ЕС) може да ти ги достави всеки, който има ЕОРИ номер и кредитна карта (и желание, естествено).
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Намерих една интересна обява - ( Продавам нови японски хъбове AISIN за ИЗУЗУ ТРОПЪР 17 зъба 6 болта 83 мм муцентрово разстояние, комплект - 420 лева тел...) Какво мислите за тази обява?
              Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
              Ми те толкова си струват. Мисля и Явор ги доставяше на тая цена, както и Лозан. Китайците са 1,5 кг комплекта, Айсините са над 2 кила по спомен. От чужбина (извън ЕС) може да ти ги достави всеки, който има ЕОРИ номер и кредитна карта (и желание, естествено).
              По повод горната обява която съм намерил, фирмата е Пловдивска и се занимава с внос на японски авточасти и освен ръчни хъбове Aisin внася и ръчни хъбове Warn, направих запитване дали имат от двете марки за фронтерата и каква е цената на Aisin и на Warn, чакам да получа email и ще ви кажа в случай че някой от вас поиска да си купите качествени ръчни хъбове без разправиите с поръчки от USA

P.S. За всеки случай съм написал повече подробности какви трябва да са хъбовете за фронтерата и от какви други марки стават едно към едно, ако съм сбъркал някъде ме поправете:

Модели ръчни хъбове за опел фронтера А
              Марка: AISIN
              Ръчни хъбове - 17/6 за:

Trooper II 87–99 17 - 6

Rodeo 91–99 17 - 6
              Amigo 91–99 17 - 6

Брой шлици – 17
              Болтове – 6
              Междуболтово разстояние – 83мм.

Последно редактирано от Еделвайс; 30-04-14, 11:07. Причина: Допълване P.S.

Коментар

Щом ти се дават толкова пари, купи АЙсин. Поне ще знаеш, че имаш хъбове.
                Неизвестен мъдрец

Коментар

...Поне ще знаеш, че имаш хъбове.
                  Само за това бих дал толкова пари, живи и здрави да сме, в близко бъдеще не мисля да сменям фронти, ако имаме дай Боже дете, тогава ще се наложи да купувам друга джипка и това ще е пак фронтера Б, ДБ, 3.2 V6, но иначе дотогава всеки вложен лев по джипката, ще е да разчитам на отличното техническо състояние и не на последно място, много приятно хоби

Коментар

Само за това бих дал толкова пари, живи и здрави да сме, в близко бъдеще не мисля да сменям фронти, ако имаме дай Боже дете, тогава ще се наложи да купувам друга джипка и това ще е пак фронтера Б, ДБ, 3.2 V6, но иначе дотогава всеки вложен лев по джипката, ще е да разчитам на отличното техническо състояние и не на последно място, много приятно хоби
                    Павка евалата за това което правиш за Фронтерката си но имам едно мнение което ще разбуди духовете!Вече 10-11 години си карам Фронтерките с автоматите.........и за сега проблем не съм имал!
                    Някъде бях го писал това и за това знам че сега ще има спорчета!!Както казва Владо нито си като Илия нито като Евгени за да се знае че ще са ти необходими при всички случай!Ходя по разходки натоварвам ги...и до сега мойте (и на двете Фронтери) не са ме предавали!Аз също обичам да съм сигурен в джипа си и да знам че ще стигна за където съм тръгнал но до сега несъм имал основание да бъда предаден!Та мислалта ми е защо трябва да даваш толкова пари за нещо което не се знае да ли ще използваш...!?

П.П Още повече като (дай боже ) ще ти се налага и да я сменяш????
                    Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                    LZ1NES

Коментар

То и аз не бях имал проблеми с моите автомати. Но когато за пръв път ми се наложи да "лашкам" напред-назад и ги чух как тряскат, моментално преосмислих концепцията. Просто е въпрос на късмет кога ще се строшат при поредния удар. Иначе са здрави и удобни за ползване.
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

То и аз не бях имал проблеми с моите автомати. Но когато за пръв път ми се наложи да "лашкам" напред-назад и ги чух как тряскат, моментално преосмислих концепцията. Просто е въпрос на късмет кога ще се строшат при поредния удар. Иначе са здрави и удобни за ползване.
                        Да за това няма спор!И аз като ги чуя ще си взема ръчни ( така вече десета година си карам с автомати)....в това няма съмнение но сега въпроса ми е принципен защото Павката си я гледка и не я впуска много е екстемности доколкото знам!?И точно поради тази причина и питам защо е нужно да сменя хъбове и още повече да се дават пари за нещо "което е работещо" при него.
                        Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                        LZ1NES

Коментар

Ми щото му е кеф и очевидно може да си го позволи...
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Ми щото му е кеф и очевидно може да си го позволи...
                            Пас!!!!

Аз с мойто каране и мойте разходки бих си взел и китайчета и съм убеден че пак много време ще изкарат!
                            LZ1NES

Коментар

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
                              Пас!!!!

Аз с мойто каране и мойте разходки бих си взел и китайчета и съм убеден че пак много време ще изкарат!
                              А тоя ред на мисли... днес, като сменях гумите се появи един човек, който твърдеше че кара дълга база и бил чул за китайски автоматични хъбове Случайно да имате идея дали съществува подобно нещо?
                              ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение
                                А тоя ред на мисли... днес, като сменях гумите се появи един човек, който твърдеше че кара дълга база и бил чул за китайски автоматични хъбове Случайно да имате идея дали съществува подобно нещо?
                                Дори и да има те ще са по скъпи от ръчните защото са по сложни , което обесмисля закупуването им.
                                Най добрия вариянт си е втора употреба Айсин . Днес разглеждах такива при Лозан корпуса им е от желязо а не от алуминий като на китайчетата и др.
                                Николай Георгиев 0+
                                тел.0887357722

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X