Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ръчни хъбове - Опел фронтера КБ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ръчни хъбове - Опел фронтера КБ

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
    Павка евалата за това което правиш за Фронтерката си но имам едно мнение което ще разбуди духовете!Вече 10-11 години си карам Фронтерките с автоматите.........и за сега проблем не съм имал!
    Някъде бях го писал това и за това знам че сега ще има спорчета!!Както казва Владо нито си като Илия нито като Евгени за да се знае че ще са ти необходими при всички случай!Ходя по разходки натоварвам ги...и до сега мойте (и на двете Фронтери) не са ме предавали!Аз също обичам да съм сигурен в джипа си и да знам че ще стигна за където съм тръгнал но до сега несъм имал основание да бъда предаден!Та мислалта ми е защо трябва да даваш толкова пари за нещо което не се знае да ли ще използваш...!?

П.П Още повече като (дай боже ) ще ти се налага и да я сменяш????
    Главната причина да си взема ръчни хъбове е възможността да карам при нужда да включвам бавните само на заден мост на асфалт и да изтегля някой при нужда на стръмен терен .

P.S. Чакам оферта за едни Айсини 2-ра употреба, ще видим
    Последно редактирано от Еделвайс; 02-05-14, 11:08. Причина: Редакция дума

Коментар

В крайна сметка, каква цена ти казаха от вносителите за нови Aisin?
      ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Ся като се заговорихте се сетих че имам един автомати читави за продаване. Ако някой му трябва да предложи разумна цена и да ги отнася....
        no signature no problems

Коментар

И аз да попитам нещо? Опел Монтерей и Фронтера разлика в хъбовете има ли?Благодаря предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от ivaka77 Преглед на мнение
            И аз да попитам нещо? Опел Монтерей и Фронтера разлика в хъбовете има ли?Благодаря предварително.
            Няма
            Напред и нагоре
            Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
            0886769809-Юлиян
            kiko00@abv.bg

Коментар

Аз затова си взех Фронти В включвам си само бавните без да слизам и да вартя,включвам и изключвам някакви си хъбове и си карам и дърпам където и колко си искам на заден мост. Другото готино нещо е че 4х4 си го включвам и изключвам в движение без дори и да спирам

Коментар

Първоначално публикуван от stefan_00 Преглед на мнение
                Аз затова си взех Фронти В включвам си само бавните без да слизам и да вартя,включвам и изключвам някакви си хъбове и си карам и дърпам където и колко си искам на заден мост. Другото готино нещо е че 4х4 си го включвам и изключвам в движение без дори и да спирам
                Хахаха ти си някакъв магьосник. На фронтера Б не можеш да включиш бавните без да си на 4х4. Посъсипал си джипката явно.....
                no signature no problems

Коментар

Еми не знам. Включи 4х4 от копчето на таблото после мини от лоста на бавни и после изключи 4х4. А сега на какво ще остане да караш.Мисля че тогава се изключва 4х4 защото се и чува как ищракват вакум муфите.Лампата на таблото започва да мига по бързо което според мен означава че само раздатката е останала на бавни с изключено 4х4. И не съм го посъсипал защото това съм го правил с много ниска скорост и не на асвалт. На много стръмни терени с големи дупки и натоварена за да не я помпа на полу саеденител за да има мощност да върви. Нека някои които кара Фронтера Б и има достъп до подемник е вдигне след като е включил на бавни и изклчючил 4х4 от таблото да каже най добре какво се върти и как.И да се опита да спре с ръце предното колело това откъм вакум муфата другото мисля че ще се върти винаги на някъде защото и предният кардан е постоянно зацепен независимо дали е 4х4 или не,там не е като Фронти А. Моля които пробва всички варианти до сподели и каже какво е положението

Коментар

Еми не знам. Включи 4х4 от копчето на таблото после мини от лоста на бавни и после изключи 4х4. А сега на какво ще остане да караш.Мисля че тогава се изключва 4х4 защото се и чува как ищракват вакум муфите.Лампата на таблото започва да мига по бързо което според мен означава че само раздатката е останала на бавни с изключено 4х4. И не съм го посъсипал защото това съм го правил с много ниска скорост и не на асвалт. На много стръмни терени с големи дупки и натоварена за да не я помпа на полу саеденител за да има мощност да върви. Нека някои които кара Фронтера Б и има достъп до подемник е вдигне след като е включил на бавни и изклчючил 4х4 от таблото да каже най добре какво се върти и как.И да се опита да спре с ръце предното колело това откъм вакум муфата другото мисля че ще се върти винаги на някъде защото и предният кардан е постоянно зацепен независимо дали е 4х4 или не,там не е като Фронти А. Моля които пробва всички варианти до сподели и каже какво е положението
                    A сега я вдигни пак на подемник и се опитай да спреш и двете предни колела . Колега дори и да изключиш копчето за предния мост ,без да си изключил бавните оставаш на 4х4 а лампата мига да ти каже ,че грешиш нещо . Опитай това ,което ти казах и пак пиши да видим.
                    Напред и нагоре
                    0886769809-Юлиян
                    kiko00@abv.bg

Коментар

Да точно затова писах някои които има възможност да провери това на подемник а не теоретично както си го обяснявам аз защото казах че се чува че изключва .Аз на подемник не съм е качвал но пробвай да видиш че се чува как изключва но надали.И затова питам да се провери колелото откъм муфата а не другото за да е сигурна работата.

Коментар

Да точно затова писах някои които има възможност да провери това на подемник а не теоретично както си го обяснявам аз защото казах че се чува че изключва .Аз на подемник не съм е качвал но пробвай да видиш че се чува как изключва но надали.И затова питам да се провери колелото откъм муфата а не другото за да е сигурна работата.
                        Понеже няколко пъти го проверявам ,затова ти казвам ,че се заблуждаваш. Някои ден ,ще се поровя да разбера кое разблокира малкия лост след натискане на кочето за предния мост и какво е нужно да се направи за да може да се ползват бавните без да е нужно включването на предния мост.
                        И естествено ,ако успея, ще го споделя с колегите във форума .
                        Напред и нагоре
                        0886769809-Юлиян
                        kiko00@abv.bg

Коментар

Щом като си го пробвал значи няма място за спор явно нещо съм в грешка. Дано се разбере и ще чакаме да споделиш.

Коментар

С нови Айсини май няма да се уредя, от въпросната пловдиска фирма така и не получих отговор а и разбрах от уважаван колега за което му благодаря, че техните Айсини нямат нищо общо с тези от USA, не знам английски а и няма кой да ангажирам за да се разправя с доставката от USA тук в БГ, 2-ра ръка не мога да намеря никъде а и нямам оферта, разбирам че AVM не са стока поради гореспосочените причини по темата, остава да се реша на китайските хъбове от Явор или да си остана на автоматите

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                              С нови Айсини май няма да се уредя, от въпросната пловдиска фирма така и не получих отговор а и разбрах от уважаван колега за което му благодаря, че техните Айсини нямат нищо общо с тези от USA, не знам английски а и няма кой да ангажирам за да се разправя с доставката от USA тук в БГ, 2-ра ръка не мога да намеря никъде а и нямам оферта, разбирам че AVM не са стока поради гореспосочените причини по темата, остава да се реша на китайските хъбове от Явор или да си остана на автоматите
                              При Лозан има един комплект
                              Николай Георгиев 0+
                              тел.0887357722

Коментар

Днес видях ето тези "АЙСИНИ" не знаех че правят и такъв модел.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20140508_125649.jpg
Прегледи:1
Размер:163.8 КБ
ID:5585669

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X