Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ръчни хъбове - Опел фронтера КБ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ръчни хъбове - Опел фронтера КБ

Е те това е ноу хау.
    Румен Николов

0888 358 572

Коментар

И изглежда хенд мейд. Междудругуто може и да някаква проста система въпреки външния вид. С гаечния ключ в началото на зимата и пролетта пак.

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
        И изглежда хенд мейд. Междудругуто може и да някаква проста система въпреки външния вид. С гаечния ключ в началото на зимата и пролетта пак.
        Да, знаеш ли каква е хватката? Директно навива болта в полуоската и стяга капачката до "откат". Това е хъб с цена .40 стотинки
        и собственика ако се каза Айсен и ей ти ги Айсини
        Последно редактирано от fanatic; 09-05-14, 10:44.
        no signature no problems

Коментар

Това което е постнал sony bono не е за всеки . То е само за ценители .
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
            Това което е постнал sony bono не е за всеки . То е само за ценители .
            Абсолютно

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
            При Лозан има един комплект
            Писах на Лозан относно Айсините, ще видим дали ще се уредя...

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
              Да, знаеш ли каква е хватката? Директно навива болта в полуоската и стяга капачката до "откат". Това е хъб с цена .40 стотинки
              и собственика ако се каза Айсен и ей ти ги Айсини
              И на мен това ми мина през акъла, но си представих как излитат болтовете по време на движение и спях да мисля.

Коментар

Писах на Лозан относно Айсините, ще видим дали ще се уредя... [/QUOTE]

Лозан е получил на ЛС като прочетен моя интерес да закупя Айсините от него, но по някаква причина не ми е писал нищо... Та сега се чудя от кои хъбове да взема от Явор китайските или от АVM-ските?

Коментар

А не е ли по-лесно да му звъннеш? Той не е много по писането.
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Днес най после имах честта да се запозная с Лозан, голяма работа е този човек впечатлен съм, въпросните хъбове ги разглоби и сглоби пред мен, като единствено на единия хъб направи и наби нова втулка че беше износена и всичко е ок, остана само да ми ги монтират и тестове.
                    Искам да благодаря на всички колеги които ме насочиха към правилното решение и за Лозан, не съжалявам изобщо че дадох толкова пари

Ето и хъбовете, ама как само тежат и нищо общо с китайските....

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:130520142497.jpg
Прегледи:1
Размер:108.1 КБ
ID:5587497

Питах Лозан дали да ги разглобя и да ги измия добре с обезмаслител и след това наново да се смажат, но той ми каза че няма смисъл и директно да ги монтирам?

Коментар

Да не забравиш да си купиш зегерки-Ф 26 /зегерките от автоматите не стават/,щото ще береш ядове без тях-за справка Божко.И болтовете задължително с лепило за резби.
                      Последно редактирано от gimax; 13-05-14, 17:00.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                        Да не забравиш да си купиш зегерки-Ф 26 /зегерките от автоматите не стават/,щото ще береш ядове без тях-за справка Божко.И болтовете задължително с лепило за резби.
                        Мерси за съвета , това с лепилото за резби ще го имам предвид, относно зегерките Лозан явно се е сетил за това и ми е дал 2 бр. зегерки и те наистина са по-големи от тези на автоматите, показа ми че се хващат малко по-навътре към полуоската и там имало още един канал за въпросните зегерки, не го знаех докато не ми го показа лично

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                          малко по-навътре към полуоската и там имало още един канал за въпросните зегерки
                          Канала е прорязян в самите шлици-нема начин да не го видиш.Обаче рядко се случва да няма канал и тогава си трябва малко стругарска работа-прави се втулка.Дано да си късметлия,щото е голем кеф да се занимаваш със стругари.

Коментар

А да са ти честити Павка ! Твойта фронтера стана уникат А за тези хъбове може спокойно и без лепило, развиват се китайчетата защото корпуса им е алуминиев...
                            ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                              Канала е прорязян в самите шлици-нема начин да не го видиш.Обаче рядко се случва да няма канал и тогава си трябва малко стругарска работа-прави се втулка.Дано да си късметлия,щото е голем кеф да се занимаваш със стругари.
                              Дано да го имам въпросния канал, би трябвало да го има на всички фронтери А, докато при Б по принцип не е предвидено да се слагат автоматични или ръчни хъбове и по тази причина едва ли производителя ще е остaвил канал на шлиците?

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
                              А да са ти честити Павка ! Твойта фронтера стана уникат А за тези хъбове може спокойно и без лепило, развиват се китайчетата защото корпуса им е алуминиев...
                              Мерси Марине, само да ги монтирам и всичко да е ок

Коментар

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
                                Точно !

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                                ...Дано да го имам въпросния канал, би трябвало да го има на всички фронтери А,

...
                                Каналът го имаш . Има обаче и още нещо , писано е във старите теми : с течение на времето в полуоските е възможна появявата на аксиален луфт , който трябва да се обере със шайба с подходящата дебелина .
                                Но Лозан си ги знае тези неща и едва ли ще пропусне да провери и луфтовете
                                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X