Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ръчни хъбове - Опел фронтера КБ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ръчни хъбове - Опел фронтера КБ

Здравейте
    смятам да поставя ръчни хъбове на моята Фронтерка 2,5TDS 98 год. къса база. Въпроса ми е има ли някаква разлика в хъбовете при различните модификации фронтери с бензинов, дизелов двигател, къса или дълга база.

Въпросния хъб със следните характеристики става ли за опел фронтера: 17 канала (spllines) и PCD 83mm

До: Ръчни хъбове - Опел фронтера КБ

Аз съм с ръчни хъбове на Фронтера А ДБ.Според мен няма значение дали е дълга,къса,бензин или дизел,а дали е модел А или модел Б.Както ще ти кажат след малко уважаемите модератори-има писано много-чети.

Коментар

Първоначално публикуван от kamen_i Преглед на мнение
      Здравейте
      смятам да поставя ръчни хъбове на моята Фронтерка 2,5TDS 98 год. къса база. Въпроса ми е има ли някаква разлика в хъбовете при различните модификации фронтери с бензинов, дизелов двигател, къса или дълга база.

Въпросния хъб със следните характеристики става ли за опел фронтера: 17 канала (spllines) и PCD 83mm

Този който ти го продава не знае ли за какви модели е?
      На мен не ми харесва обаче и веднага се аргументирам.Моите са АВМ-ки и са покрити с корпуса си от страни.Така както са твоите има какво да удря в камъните.Говоря за бронята на горните болтове.Между двете части на моите няма такъв отвор и е монолитно.Нищо не може да влезе вътре и да нанесе щети.Тук един камък между горната и долната част би могъл да ги раздели лесно при добри обороти в гората.Мнението ми не е задължително правилното,просто това виждам.
      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Въпросната фирма която продава тези хъбове е полска, записано е че стават на следните модели - Опел Фронтера, Исузо Тропер II, 87-93 Шевролет Лукс 4х4, Исузо Д-Макс, Пикап след 2005. Това само за информация.
        Ако някой от форума вече е закупувал и поставил такава марка хъбове моля да сподели.

Твоите АBM-ки от къде ги закупи.
        Последно редактирано от kamen_i; 04-01-10, 21:21.

Коментар

Има писано вече тук,откъде можеш да купиш "евтено и читаво"/жокер-участника започва с "Я"/.
          Решил си да новаторстваш-напред,сподели после.
          ОФА-къса,дълга и всички моторни модификации-една модификация хъбове.
          Другите просто нямат хъбове.

Коментар

Въпросната фирма която продава тези хъбове е полска, записано е че стават на следните модели - Опел Фронтера, Исузо Тропер II, 87-93 Шевролет Лукс 4х4, Исузо Д-Макс, Пикап след 2005. Това само за информация.
            Ако някой от форума вече е закупувал и поставил такава марка хъбове моля да сподели.

Обади ми се утре и ще проверя дали имат разлики за Фронтера. Мога да то доставя AVM, мога и Китайски каквито си намерил в Полша на цена 280лв комплекта.

Коментар

Koлега Мaxxx е прав xъбовете на всичkи ОФА са еднакви рьчни, автоматични няма значение,просто другите нямат xьбове.Явор е твоят човек...
              Какво е това 4x4...:confused:
              [FONT=Arial Black]Мечтите са си твои,ако ги споделиш със друг си е за твоя сметка...:rolleyes:[/FONT]

Коментар

Благодаря на инфото момчета .

Коментар

Здравейте... И за много години.

Онзи ден счупих единия автоматичен хъб. Така че и аз ще трябва да купувам ръчни. Можеш ли да кажеш за колко ги взе и от къде.
                  Между другото...ако някой има в излишък автоматичен хъб, също може да пише.. , че то..., че ще се купуват нови ще се купуват, но...покрай празниците...
                  С поздрави
                  Последно редактирано от Dany_iv; 05-01-10, 15:05.
                  WJ 4.7 Limited
                  0889 70 70 42

Коментар

Първоначално публикуван от Dany_iv Преглед на мнение
                    .............Между другото...ако някой има в излишък автоматичен хъб, също може да пише.. , че то..., че ще се купуват нови ще се купуват, но...покрай празниците...
                    С поздрави
                    Има,но е въпрос на търсене!Чети,търси и ката!Все пак има колега,който продава!
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ED%F2%E5%F0%E0

Коментар

Първоначално публикуван от stroil Преглед на мнение
                      Има,но е въпрос на търсене!Чети,търси и ката!Все пак има колега,който продава!
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ED%F2%E5%F0%E0

цената от обявата е крайно смешна. Не може 2-ра употреба хъбове в незнайно износено състояние да струват повече от вечни ръчни хъбове като AVM или Superwinch, да не говорим че тия на Явор са много по-евтини и къде къде по-хубави от продаваните в тази обява...
                      no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                        цената от обявата е крайно смешна. Не може 2-ра употреба хъбове в незнайно износено състояние да струват повече от вечни ръчни хъбове като AVM или Superwinch, да не говорим че тия на Явор са много по-евтини и къде къде по-хубави от продаваните в тази обява...
                        Съвсем правилно,но колегата все пак питаше,ако има някой да продава.Е има,но цена не знам,не ме и вълнува,защото нямам намерение да си купувам автоматични!

Коментар

Първоначално публикуван от Dany_iv Преглед на мнение
                          ...ако някой има в излишък автоматичен хъб....
                          Питай Лозан (isuzo )Местоположение: София тел.0898780604
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Е, човека се е усетил:
                            Първоначално публикуван от jorotk
                            Цената дръстично пада на 250 лв на хъбовете все пак е криза , но тя е окончателна .
                            Но при условие, че единият е в съмнително здравословно състояние, може да се поговори с продавача относно цената...
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                              Обади ми се утре и ще проверя дали имат разлики за Фронтера. Мога да то доставя AVM, мога и Китайски каквито си намерил в Полша на цена 280лв комплекта.
                              колега а можеш ли да ми кажеш от фронтера дали ще станат на опел кампо 3100 ТД 93 година мерси предварително

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X