Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ръчни хъбове - Опел фронтера КБ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ръчни хъбове - Опел фронтера КБ

Първоначално публикуван от vidiniq Преглед на мнение
    колега а можеш ли да ми кажеш от фронтера дали ще станат на опел кампо 3100 ТД 93 година мерси предварително
    Мога но се прибирам в четвъртък в Бургас, напомни ми и ще свършим работа.

Коментар

Виждал съм тези ръчни главини на щанда на Вромос на пловдивския панаир.Бяха доста по-тежки и масивни от тези на АВМ.а за това че не са покрити отстрани- на джантите има декоративни капаци които ако са си на място предпазват главината достатъчно добре.Аз също имам приплъзване на шлиц в предна дясна главина.Тази седмица ще го отварям и ако не се ремонтира мисля да си купя от тези китайските.
      0885022939 Недрет

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
        Мога но се прибирам в четвъртък в Бургас, напомни ми и ще свършим работа.
        здравей колега провери ли дали са същите . а скаип имаш ли че нз как се качват снимки а искам да ти покажа на снимка какъв друг проблем имам

Коментар

здравей колега провери ли дали са същите . а скаип имаш ли че нз как се качват снимки а искам да ти покажа на снимка какъв друг проблем имам
          За Компо нищо не ми излиза за съжаление и не мога да ти дам инфо дали са съвместими.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
            За Компо нищо не ми излиза за съжаление и не мога да ти дам инфо дали са съвместими.
            Кампо е 1:1 с пикапите на Isuzu, гаранция, баджанак ми имаше на времето...

Коментар

Работата е много проста. Сваляш твоя хъб и броиш шлиците на полуоската и с колко винта ти е хванат хъба за главината.
              Вариантите са 17 шлица на 6 болта и 24 шлица на 6 болта. Казваш ги на Явор и той ти праща хъбове.

17/6 са за:

Trooper II 87–99 17 - 6
              Rodeo 91–99 17 - 6
              Amigo 91–99 17 - 6

24/6 са за:

4x4 Pickup thru 85 24 - 6
              4x4 Pickup 72–80 24 - 6
              Trooper I, II 83–86 24 - 6

Последно редактирано от fanatic; 24-04-10, 07:55.
              no signature no problems

Коментар

От: Ръчни хъбове - Опел фронтера КБ

Колеги, предлагат ми, нови ръчни хъбове AISIN японски за фронти, за цена 450лв. Според вас реална ли е тази цена? Не можах да намеря из нета по колко вървят въпросните хъбове, знам че са едни от най-качествените като марка, но да не попадна на реплика та затова питам дали е реална тази цена?

p.s. Реално нямам нужда от ръчни, автоматите ми са ок, но понеже навсякъде чета само суперлативи за ръчните хъбове, та мисля дали да си слагам и аз, ще видим...
                Последно редактирано от Еделвайс; 16-05-13, 08:35. Причина: допълване

Коментар

Преди струваха толкова втора употреба. АВМ струваха 380 лв. така, че цената е реална ако са Айсин. Китайците не ти ли вършат работа? При Явор бяха около 200 лв. мисля...
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                    Преди струваха толкова втора употреба. АВМ струваха 380 лв. така, че цената е реална ако са Айсин. Китайците не ти ли вършат работа? При Явор бяха около 200 лв. мисля...
                    Именно че преди са стрували толкова втора употреба и затова имах съмнения за Айсин, китайците със сигурност ще ми вършат работа, но аз отдавна съм на принципа скъпото винаги излиза по-евтино..., разбира се при съответната финансова възможност, но понеже автоматите ми са екстра имат минимално износване и не съм имал проблеми с тях, та се чудя дали да купувам Айсина и за колко лева според вас, бих успял да продам автоматите?

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                      ....и за колко лева според вас, бих успял да продам автоматите?
                      Точна цена нямат. Моите ги продадох двата за 80 лева в добро състояние. Тук цената е друга. Всеки сам си определя, но от надуване смисъл не виждам.

Коментар

Автоматите ги смятай около 100-120 лв. за двата максимум, но няма гаранция, че ще ги продадеш скоро. Ако няма да влизаш в харда, китайците си вършат работата добре. Най-същественият им проблем е, че се саморазвиват, но за това си има лек. Огледай моргите за някоя Фронтера или Трупър с ръчни, чат-пат изпадат на добра цена. Преди няколко месеца се продадоха Айсинки за 100 лв. двата...
                        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Да не отварям нова тема и да попитам, една от екстрите при ръчните хъбове а именно да мога да карам само на заден мост и на бавни, примерно искам да отида до язовир Калин, но има един доста стръмен и криволичеш асфалтов път и за да не си товаря съединителя, няма как да включа 4X4 бавни заради асфалта, но ако включа само на заден мост и на бавни ще има ли някаква опасност за дифа и полуоските ако си карам бавно и без рязка гас, доколко и как трябва да карам за да не строша нещо ако реша да сложа ръчни хъбове при горните условия?
                          Последно редактирано от Еделвайс; 28-04-14, 17:07. Причина: пояснение

Коментар

Да не отварям нова тема и да попитам, една от екстрите при ръчните хъбове а именно да мога да карам само на задно с бавните, примерно искам да отида до язовир Калин, но има един доста стръмен и криволичеш асфалтов път и за да не си товаря съединителя, но няма как да включа 4X4 бавни заради асфалта, и ако включа само на задно с бавни ще има ли някаква опасност за дифа и полуоските ако си карам бавно и без рязка гас, доколко и как трябва да карам за да не строша нещо отзад ако реша да сложа ръчни хъбове при горните условия?

Карай както щеш,нищо не можеш да строшиш и давай газ колкото щеш.Задния диф е доста сериозно джелезо ,а и полуоските също.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                              Карай както щеш,нищо не можеш да строшиш и давай газ колкото щеш.Задния диф е доста сериозно джелезо ,а и полуоските също.
                              Напълно сериозно ли го казваш, чета че някой с Витарата ли беше... счупил задния диф така а пък друг направил задните полуоски на солети... ?

Коментар

Напълно сериозно ли го казваш, чета че някой с Витарата ли беше... счупил задния диф така а пък друг направил задните полуоски на солети... ?
                                Ма що четеш глупости?Сериозен съм катооо.....не се сещам като кво.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0747.jpg
Прегледи:1
Размер:78.1 КБ
ID:5583151Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0749.jpg
Прегледи:2
Размер:122.0 КБ
ID:5583150

Кога ги счупиш тия железа,особенно с твойто каране-черпя квото кажеш.Аз не успях да потроша заден диф/само преден/,а се завирам къде ли не.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X