Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за преден диф? блокажи?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за преден диф?

Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнение
    Не,не съм карал,но смятам,че ще е леко неоправляемаОбаче ще те измъква в кофти ситоация.Няма пълно щастие,всичко е компромис
    А и само със заден мост често ще попадаш в кофти ситуаций макар и на бавни и не съм сигурен, че ще ти е удобно да слизаш на всеки 30 метра да включваш и после да изключваш хъбовете. Не забравяй, че при зацепени хъбове и изключен преден мост от раздатката, пак няма да можеш да завиваш и може да изпотрошиш отпред. Ноо все пак евгени турбото го прави и казва, че е добре.
    Все пак ми се струва неудобно.
    Последно редактирано от sony bono; 05-12-09, 16:50.

Коментар

Все пак да вярваме на Евгени.Човека който е строшил най много диференцияли
      Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Все пак да вярваме на Евгени.Човека който е строшил най много диференцияли
        Никой не съм саветвал да прави като мен.Имаше тема писах аз кво съм направил.Няма да се даваме на някакви Сузукита и Гета я.Поздрави на всички с Фронтерки
        sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
          А и само със заден мост често ще попадаш в кофти ситуаций макар и на бавни и не съм сигурен, че ще ти е удобно да слизаш на всеки 30 метра да включваш и после да изключваш хъбовете. Не забравяй, че при зацепени хъбове и изключен преден мост от раздатката, пак няма да можеш да завиваш и може да изпотрошиш отпред. Ноо все пак евгени турбото го прави и казва, че е добре.
          Все пак ми се струва неудобно.
          Ако си с добри гуми предния мост се ползва на строго определени места.Заваряваш гаста и вървиш само на заден без проблем.Имах проблем с тампона на кардана но и него го отстраних.Бях писал някъде как.
          sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнение
            Ако си с добри гуми предния мост се ползва на строго определени места.Заваряваш гаста и вървиш само на заден без проблем.Имах проблем с тампона на кардана но и него го отстраних.Бях писал някъде как.
            Сигурно е така, ти поне си човек с доста опит и още по важното - практика.

Коментар

Държи се перфектно.Вече 3 месеца го юркам яко здрав е.До сега да бях счупил 2 нормални с тва каране.А не съм писал за да не се съмнявам като тебе.Има една приказка за едно джудже но друг път ще ти я кажа.Подрави.
              СЧУПИ се!Неразбрах точно как,когато го разглобя ще снимам точно какво не е ударжало.При положение ,че не съм го мъчил когато спря.А преди това имаше яки тестове който мина.Но нищо следващия ще е по здраво направен.УЧА се от грешките ми .
              sigpic

Коментар

СЧУПИ се!.....
                Въй, не думай..... Кой по ред е тоя? Като направиш такъв, дето не можеш да го счупиш, патентовай го. Сигурно ще е най-здравия диф на планетата.
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

СЧУПИ се!Неразбрах точно как,когато го разглобя ще снимам точно какво не е ударжало.При положение ,че не съм го мъчил когато спря.А преди това имаше яки тестове който мина.Но нищо следващия ще е по здраво направен.УЧА се от грешките ми .

......Защо ли така ме нападнаха за идеята ми?Неможело да стане,щял съм да счупя колата и т.н......
                  Сега стана ли ти ясно ?
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                    Въй, не думай..... Кой по ред е тоя? Като направиш такъв, дето не можеш да го счупиш, патентовай го. Сигурно ще е най-здравия диф на планетата.
                    Сега го мисля.
                    sigpic

Коментар

Ако просто се сложи някакво ЛСД на задния мост няма ли да е достатачно за да се подобри проходимоста? Аз общувам с един състезател и той дори каза, че се произвеждали дифове с регулиране процента на заключване.....като ние опсъждахме конкретно за преден такъв на кола който сигаше до 60% нивото на заключване.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanVG Преглед на мнение
                        Ако просто се сложи някакво ЛСД на задния мост няма ли да е достатачно за да се подобри проходимоста? Аз общувам с един състезател и той дори каза, че се произвеждали дифове с регулиране процента на заключване.....като ние опсъждахме конкретно за преден такъв на кола който сигаше до 60% нивото на заключване.
                        Това с процентното ниво на заключване нещо не го разбрах , ама карай ! По-важното е че на всички Фронтери е сложено "някакво ЛСД".
                        Къде по- ЛСД , къде по-малко ... в зависимост от условията на експлоатация и правилните масла . Ако е коландрисвано както си требе и ЛСД-то си е в ред , проходимостта е задоволителна .

ПС Я по-добре да мислиме за едно ЛСД и отпред
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                          Това с процентното ниво на заключване нещо не го разбрах , ама карай ! По-важното е че на всички Фронтери е сложено "някакво ЛСД".
                          Къде по- ЛСД , къде по-малко ... в зависимост от условията на експлоатация и правилните масла . Ако е коландрисвано както си требе и ЛСД-то си е в ред , проходимостта е задоволителна .

ПС Я по-добре да мислиме за едно ЛСД и отпред
                          Да мислим за някаква здрава КАСЕТА.
                          sigpic

Коментар

Да мислим за някаква здрава КАСЕТА.
                            Слагай исузови преден и заден. Твоя мотор поне може да ги върти и са доказано здрави.

Коментар

Имам и преден и заден мост от исузо 3.2 бензин.Но задния е на прожини тва не е проблем.Но предния е голям колкото на Патрул заден Не знам как ще госъбера.
                              sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                                Това с процентното ........
                                Аз самия немога да го обясня правилно....може сам да избираш колко да е ЛСД, примерно 20-40-60% взависимост за какво ще го ползваш.
                                Иначе аз лично не знаех че Фронтито има ЛСД завотско . Ако е така голяма ли е разликата м/у преден и заден диф? Дали може заден да се сложи отпред?

ПП - Все още си нямам Фронтера и немога да си обясня някой неща.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X