Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой какво направи днес по Фронтерата?
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Кой какво направи днес по Фронтерата?
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеСупер са ....и правоъгълни, а не кръгли кат моите
Много му отиват кръглите дневни светлини, тъкмо са в тон с кръглите фарове
Коментар
-
Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнениеМ/у другото някой знае ли къде изкупуват катализаториИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
И аз знам, ама във Варна. Иначе обикновено като се махне катализатора на негово място се слага резонансно гърне. Не че не става и със снаждане с парче тръба, ама то зора е само докато свикнеш с повишените децибели.0884 987 137
В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеАз, звънни утре да ти обясняNissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнениеНе ги връщай.!ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250
Коментар
-
Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнениеКато гледам катализаторите, ми изглеждат добре и няма запушвания, какво сложи на тяхно място и стана ли по-шумна?
Другият е като нов. М/у интересно от какво са тези парченца - едва ли идват от двигателя?!?
Сложиха ми резонатори и мамещи ламбдите втулки - всичко е 6! Стана малко по-шумна, но за мен това не е проблем.В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнениеНе ги връщай.!Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнениеОбърни внимание на това мнение ... не е за игнориране!В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнениеE, има малко - нали точно това съм снимал:
Другият е като нов. М/у интересно от какво са тези парченца - едва ли идват от двигателя?!?
Сложиха ми резонатори и мамещи ламбдите втулки - всичко е 6! Стана малко по-шумна, но за мен това не е проблем.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар