От: До: Самодиагностика как?
Сондата е ясна,че ще трупа бедна или богата горивна смес.Има симулатор,би трябвало да не трупа.Интересни са другите.Немога да си обесня"Слаб волтаж на дюза".Започват неверни данни от разни датчици.На бензин като и се подаде ряско газ прегърмява някъде из колекторите,като и се изтрият грешките не гърми(това само на бензин).Направо се чудя за дебитомера да ли е заминал или компа ме лъже.Лампи,които въобще не трябва да ги има,светватДатчик температура на въздуха показва около 50-60градуса,а на водата показва -20 или -10 градуса.На газ от момиченце си е работела като дизелов мотор,както и на бензин.Неравнмерна работа на мотора.Иначе върви около 170км,повече не съм я пробвал.Разхода съм го споменавал,при нормално каране до 100км. 9-10л.Когато започне да се вкарва във филми,компа вдига разхода до 20л,пак при нормално каране.Съмняваме,че има нещо много дребно,но дава голямо значение.Няма такава опция за датчиците.При завито положение не работят,а при не завито работят.Под работят визирам стойностите,които се показват според програмата на сервиза.При положение,че компа е полудял мога ли да купувам всички датчици за,които изреве.По неговата логика да заработи трябваше да сменя 4 дюзи,1 дебитомер,2 датчика,вода и температура въздух,сонда,датчик обороти и мобилайзер.Ако има някаква вероятност да взема въздур някъде след дебитомера и да се шашка той,съм проверил всичко след и преди него.Както споменах в горния пост,започват ядове преди зимата.Нещо му се случва от падането на температурите.
Друго вече съм Пас!
Първоначално публикуван от sony bono
Преглед на мнение
Друго вече съм Пас!
Коментар