Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нуждая се от съвет относно джип "Фронтера-А"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

нямаш проблеми остави само някакви координати
    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

12.00-12.15ч.на стадиона,на обръщалото на тролеите за утре.

Коментар

утре съм до 17.30 на работа както всеки ден така че някъде след това време ако можеш или събота или неделя

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER
          fanatic мисля скоро да отварям задния деф. на фронтерката защото нехто ми тресе при тръгване така че ако те интересува може да ги преброя зъбите ако естествено някой не липсва
          ако можеш премери с шублер лагерите на пиньона и тези към полуоските. После ще има
          no signature no problems

Коментар

Нямаш проблем самоче ще го отварям другата седмица ако намеря цифров апарат ще ти пратя и малко снимки

Коментар

Добре, нека да е в събота на пазара за автомобили.Предполагам знаеш къде......Ще ме познаеш по черната "ФРОНТЕРА"друга в града като нея няма КБЗ.А твоята каква е за да се ориентирам по лесно?

Коментар

Имам цифров фотоапарат за мен ще е интересно да вида отворен диф на "ФРОНТЕРА" пък и нека помогнем на себеподобен.Човек до човека опира .

Коментар

STEF BMW дай ми някъкъв gsm да се чуем събота ще ходя към софия и чак вечерта ще се прибера.Номера ми го прати на мейла

Коментар

Здравейте

Вероятно аз сам новобранецът с Фронтера, ама много си харесвам колицата! Колеги имам един въпрос- когато запаля двигателя лампата на маслото гасне след 7-8 секунди. Иначе после държи нормално налягане. Двигателят е 2.0 . и не ми прави никакви други ядове. кажете как е при вашите мотори. На мен ми се струва бавно.
                    Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

това с маслото не е добре - трябва щом запали, веднага да загасва лампата... на топло или на студено го прави? може и маслото да е кофти...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

За късмет това се получава при студен мотор. Явно маслото се стича от горната част, защото когато запаля клапаните претракват и когато се напълнят с масло утихват. А маслото е хубаво- 10w40- полу синтетика. Имам усещането че всичкото масло се стича в картера. Също както при смяна на маслото и първо запалване.
                        Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Проблемът ви е във филтъра (масления) или по-точно в неговия клапан. Явно не задържа и затова при всяко палене трябва да се пълни отново. Сменете го веднага защото така си износвате двигателя сериозно...
                          VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
                            Проблемът ви е във филтъра (масления) или по-точно в неговия клапан. Явно не задържа и затова при всяко палене трябва да се пълни отново. Сменете го веднага защото така си износвате двигателя сериозно...
                            Точно, ако не си си го сменял ти то най-вероятно това си е стария филтър, на мойта фронтера като покарам 8-10 хиляди и започва по-бавно да гасне лампата но 7-8 секунди е прекалено много при мен най-много е стигало до 4-5.
                            no signature no problems

Коментар

а не ви ли се струва,че може и да има проблем с основните лагери на коляновия вал.При мен маслото е арал 15/40 и при студен двигател лампата на маслото свети около 3-4сек.след запалване."Фанатик"при моята "фронтера" се чува едно скърцане при неравности имаш ли идея какво може да е,сякаш е някъде в задната част?

Коментар

про моята с минерално масло 4-5сек.и изкася лампичката и сложих полу-синтетично след запалването веднага изгасня обаче за по износени двигатели се слага минерално с цел изминаване на повече километри без доливане

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X