Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нуждая се от съвет относно джип "Фронтера-А"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

STEF BMW виж тампоноте които влизат в самите ресьори ако са износени се чува скърцане или от самите листове на рисьорите
    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW
      а не ви ли се струва,че може и да има проблем с основните лагери на коляновия вал.При мен маслото е арал 15/40 и при студен двигател лампата на маслото свети около 3-4сек.след запалване."Фанатик"при моята "фронтера" се чува едно скърцане при неравности имаш ли идея какво може да е,сякаш е някъде в задната част?
      Трябва да почерпиш значи на мойта се чува отвсякъде и постоянно и не само по неравности
      а сега сериозно, има едни пластмасови планки които са напъхани между листовете ресори ако са ти изпаднали или изтъркани може да е от тях. Аз като бях на морето и карах по пясъците после ми скърцаше отвякъде окачването 1 месец, всички гументи тъмпони се бяха напълнили и докато не се смляха не миряса.
      no signature no problems

Коментар

За почерпката няма проблем само дето трябва да се видим на някой оф-роод събор,ама за жалост няма такъв.За скърцането наистина е възможно да е от ресьорите но първо от там започнах да търся и не можах друго да направя освен да ги смажа с 4WD графит спрей но и така не стана.Другият ми въпрос е - имам хлабина в паразитния хебел на кормилното управление какво може да се направи по въпроса???

Коментар

За почерпката няма проблем само дето трябва да се видим на някой оф-роод събор,ама за жалост няма такъв.За скърцането наистина е възможно да е от ресьорите но първо от там започнах да търся и не можах друго да направя освен да ги смажа с 4WD графит спрей но и така не стана.Другият ми въпрос е - имам хлабина в паразитния хебел на кормилното управление какво може да се направи по въпроса???
          да извадиш 700 лв. за нов или да отидеш да ти го възстановят както направих аз, за 2 долни накрайника и 1 хебел 150 лв. мисля беше възстановяването. Но кофтито е че е в софия само на 1 място. Ако искаш ще ти обясня къде е.
          no signature no problems

Коментар

fanatik, за сега ще карам така все пак предстои зима ,а пък и нямам излишни пари когато се разхлопа още ще ти пиша.Въпреки това ще проверя и в моя град какво може да се направи по въпроса,все пак ти благодаря за отговора.Искам да те питам и още нещо в момента съм със гуми АТ/R "ГУДИАР-СКОРПИОН" чувал ли си за този модел и дали стават за сняг и кал,горе долу са с около 6-7мм.грайфер???

Коментар

По-добре си поправи хебела че може да ти разбие кормилната кутия а няма да ти обяснявам какви са сумите там не съм имал такива гуми някой който е карал с тях ще ти сподели но 6-7 мм. грайфер ми се вижда доста малко но пък си 4х4 такаче с повече внимание няма да имаш грижи.
              no signature no problems

Коментар

Старите ми гуми бяха Пирели - скорпион, със подобен граифер. На кал са трагедия. Сега карам със Англииски регенерат и съм много доволен. На първият сняг дърпаха като за световно. А когато ме заведоха да погазим кал във Лонгоза край Варна , учудващо добре работеха. Е не както гумите на другите джипове, но с малки изключения минах от там където минаха и расовите машини. На мен това ми стига. Все пак не съм се подготвял за як Оффроуд. Това което показа колицата ми приятно ме изненада. Фронтерите хич не са за боклука!!!!
                Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Струва ми се,че водните съединения стават доста твърди-това нормално ли е?

Коментар

Струва ми се,че водните съединения стават доста твърди-това нормално ли е?
                    Твърди е нормално все пак има налягане на системата, но важното е да не се подуват след като станат твърди, гледай където са скобите дали изглежда като прещипано, и ако имаш съмнения виж дали ти бълбукат балончета в преливника.
                    no signature no problems

Коментар

Преливника си стои така,сякаш двигателя не е запален,но на скобите се получава подуване, нямам представа защо /дори малко се притеснявам/дано не е това което си мисля?????

Коментар

Имам и друг въпрос - когато отворя капачката на разшерителния съд на охлаждащата течност при рабатещ мотор трябва ли да се вижда антифриз който да се влива вътре от тясните маркучи или не?

Коментар

ако е на място не, ако е с обороти да.
                          no signature no problems

Коментар

ами ако и на обороти не се влива - тогава какво,значи ли ,че има някакъв проблем?

Коментар

ами ако и на обороти не се влива - тогава какво,значи ли ,че има някакъв проблем?
                              значи че ти е запушен радиатора или тръбата от него до преливника или нещо друго по водната система не е наред. Ходи на майстор.
                              no signature no problems

Коментар

Здравейте
                                Искам да помоля за съвет какви амортисьори да сложа на моита фронтерка, защото мисля че нейните са заминали. Дайте информация за марка ,тип и евентуално цени. Също така ме интересуват и цени за шарнирните болтове, ако някой се е сблъсквал със подобни информации. Ще ви бъда безкрайно благодарен.
                                Поздрави от Варна.
                                Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X