здравейте на всички притежатели на "ОПЕЛ ФРОНТЕРА"
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нуждая се от съвет относно джип "Фронтера-А"
Свий
X
-
Щом продължава да се стяга значи е здраво. Просто то е парт-тайм, няма междуосев диф и при завой паразитната мощност няма къде да отиде
Нали се сещаш че предните и задни колела минават по различен по дължина път, а са блокирани едни към други - ето от тук идва стягането.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Сърдечно ви благодаря за отговора.Радвам се ,че има и други като мен запалени към адреналиновите спортове.Имам и още доста въпроси относно "ФРОНТЕРАТА" защото я притежавам от скоро,а преди това имах "НИВА" - просто я направих невероятна и ми дадоха добра цена.След това купих "ВИТАРА"КБЗ но с нея не съм имал такива проблеми както ви питах преди това за "ФРОНТЕРАТА". Сега нека да ви питам за още някои дреболии:Имам чуството,че "ФРОНТЕРАТА"е някак си не толкова пъргава,не е лоша но май и гори доста на газ около 15-17лт.Другият ми въпрос е на колко градуса е нормално да показва датчика на водата и защо половината радиатор е топъл,а другата част почти студена?
Коментар
-
15-17 литра на градско си е прилично за джип. Е, вярно е че от 2.0 двигател искаш по-малко, но все пак този джип не е толкова енергонаситен и на двигателя му идва малко нанагорно - от там е и мудноста и разхода.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMW"ФРОНТЕРАТА"е някак си не толкова пъргава,не е лоша но май и гори доста на газ около 15-17лт.Другият ми въпрос е на колко градуса е нормално да показва датчика на водата и защо половината радиатор е топъл,а другата част почти студена?а да кажа че 99.9999999 % от фронтерите го правят този номер с радиатора няма да преувелича, лечението е сваляне продухване на радиатора и системата и нов термостат и наливане на хубав антифриз и нова муфа и забравяш за загряването.
no signature no problems
Коментар
-
"ФРОНТЕРАТА" не загрява повече от средата на графите ,радиатора ми е чисто нов, незнам дали съм дал много пари 380лв. но старият се скъса от муфата за водното съединение и как ли не го мъчих не можах да го оправя,купих нов термостат комплект с тялото понеже някой си е играл с дрелката в час по трудово обучение до втори клас.Но все този проблем с радиатора половината вертикално топъл,а другата не.Има и един такъв момент,когато развия капачката на разширителния съд студената част на радиатора се стопля и се чува пукане."Fanatic"за коя муфа става въпрос?????
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanaticколега фронтерата си е мъртвородена с този двигател, 2200 кг. кютук с 115 коня
пък и 115кс си е съвсем прилично - какво да кажат колегите с Г240Д и др. подобнипомогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар