Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нуждая се от съвет относно джип "Фронтера-А"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нуждая се от съвет относно джип "Фронтера-А"

здравейте на всички притежатели на "ОПЕЛ ФРОНТЕРА"

Нямаше да е зле, ако беше описал какъв точно е проблема, за да могат да ти помогнат хората
    [img]http://prikachi.com/files/1482881I.jpg[/img]

Коментар

Кво се гавриш с човека? Той има проблем, откъде да ти намери описание?

Коментар

Проблема го пише в заглавието на темата, но май не четете между редовете
        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Е айде сага веднага - за най-лошото ...

Коментар

Бугагагагааа!!!!!!!
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

та въпроса ми е при включено двойно предаване,без значение бавни или бързи при пълен завой на 180градуса нормално ли е джипа да се стяга все едно,че дръпнал ръчната спирачка?

Коментар

Да, напълно нормално е. Това значи че двойното бачка. Не го прави на сух и твърд терен за да не стошиш нещо.
                http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

може вече да е строшено....знаеш ли колко пъри го е правил,къде и други такива

Коментар

Щом продължава да се стяга значи е здраво. Просто то е парт-тайм, няма междуосев диф и при завой паразитната мощност няма къде да отиде
                    Нали се сещаш че предните и задни колела минават по различен по дължина път, а са блокирани едни към други - ето от тук идва стягането.
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Сърдечно ви благодаря за отговора.Радвам се ,че има и други като мен запалени към адреналиновите спортове.Имам и още доста въпроси относно "ФРОНТЕРАТА" защото я притежавам от скоро,а преди това имах "НИВА" - просто я направих невероятна и ми дадоха добра цена.След това купих "ВИТАРА"КБЗ но с нея не съм имал такива проблеми както ви питах преди това за "ФРОНТЕРАТА". Сега нека да ви питам за още някои дреболии:Имам чуството,че "ФРОНТЕРАТА"е някак си не толкова пъргава,не е лоша но май и гори доста на газ около 15-17лт.Другият ми въпрос е на колко градуса е нормално да показва датчика на водата и защо половината радиатор е топъл,а другата част почти студена?

Коментар

15-17 литра на градско си е прилично за джип. Е, вярно е че от 2.0 двигател искаш по-малко, но все пак този джип не е толкова енергонаситен и на двигателя му идва малко нанагорно - от там е и мудноста и разхода.

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW
                          "ФРОНТЕРАТА"е някак си не толкова пъргава,не е лоша но май и гори доста на газ около 15-17лт.Другият ми въпрос е на колко градуса е нормално да показва датчика на водата и защо половината радиатор е топъл,а другата част почти студена?
                          колега фронтерата си е мъртвородена с този двигател, 2200 кг. кютук с 115 коня кво искаш пък и на газ, но ще свикнеш а да кажа че 99.9999999 % от фронтерите го правят този номер с радиатора няма да преувелича, лечението е сваляне продухване на радиатора и системата и нов термостат и наливане на хубав антифриз и нова муфа и забравяш за загряването.
                          no signature no problems

Коментар

"ФРОНТЕРАТА" не загрява повече от средата на графите ,радиатора ми е чисто нов, незнам дали съм дал много пари 380лв. но старият се скъса от муфата за водното съединение и как ли не го мъчих не можах да го оправя,купих нов термостат комплект с тялото понеже някой си е играл с дрелката в час по трудово обучение до втори клас.Но все този проблем с радиатора половината вертикално топъл,а другата не.Има и един такъв момент,когато развия капачката на разширителния съд студената част на радиатора се стопля и се чува пукане."Fanatic"за коя муфа става въпрос?????

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
                              колега фронтерата си е мъртвородена с този двигател, 2200 кг. кютук с 115 коня
                              да няма нещо грешка - или фронтерата КБ е по-тежка от ТЛК80
                              пък и 115кс си е съвсем прилично - какво да кажат колегите с Г240Д и др. подобни
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X