Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нуждая се от съвет относно джип "Фронтера-А"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от EXALIBUR
    А сега и аз искам да ви споделя какво открих онзи ден докато си убирах луфта на секторната кутия- та значи бърникам там доле и напипах тръбичките към маслоохладителя. С учудване установих че са студени, а двигателят беше работил до преди малко. Аз ли си мисля че маслоохладителя е запушен или тои пропуска маслото през него само когато то достигне определена температура_ както е с охладителната система на двигателя?
    Хайде бе хора кажете защо този маслоохладител стои студен? Преди няколко дена пътувах доста надалече и след пробег от 300км. пак си беше студен. А след като покарам 100-150км. налягането на маслото започва да пада. Като се поохлади мотора пак се вдига и така се повтаря. За това си мисля че този маслоохладител нищо не охлажда. Кажете какво мислите по въпроса?
    Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Аз нямам иначе да споделя. Но не е нормално да е студен значи сигурно е запушен, що не го свалиш да го почистиш?
      А за налягането си е нормално да е по-високо при студено масло и по-ниско при топло, всички коли са така.
      no signature no problems

Коментар

Re: имам нужда от съвет вяв връзка с джип "ФРОНТЕРА" 2

Все пак успях да натегна педала на съединителя,просто погледнах под таблото и видях,че има стержън на самата лостова система на педала позволяваща да се обере луфта и беше нужно само да го натегна колкото е необходимо и сега всичко е перфектно.

Коментар

До: имам нужда от съвет вяв връзка с джип "ФРОНТЕРА" 2

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
          Знаеш ли_ все едно описваш мойта джипка. Прави ги същите номера, но и свикнах и вече почти не го забелязвам. От това което сам гледал по съединителя_ по точно вилката, мисля че не може да се регулира. Може да опиташ да обезвъздушиш долното цилиндърче. Кяжи ако нещо се промени. Иначе аз просто превключвам малко по бавничко предавките и не се усеща. Но ако решиш да ги вкарваш спортно бързичко тогава прехъркват. Аз давам време на синхронизаторите да си сработят нормално. Все пак не е спортна кола. Пробвай с по плавно превключване. Успех.
          абе майстора ми има един лаф.АААААААААА тя фронтерата си е така...
          Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
          NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Аз от такива съвети и констатации правих двигател миналата година, недей да лежиш на тези лафове.
            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
              Как така да го увеличаваш? Защо? Какво прави този съединител?
              А сега и аз искам да ви споделя какво открих онзи ден докато си убирах луфта на секторната кутия...
              луфта на волана ли си обирал.. от тази кутия .. защото аз имам луфт на волана и ми пречи доста как мога да го оправя .. благодаря
              лошите неща .. ме правят по добър човек...

Коментар

До: Нуждая се от съвет относно джип "ФРОНТЕРА" 2

Луфта ти е от карето на волана.
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

А в тая тема всъщност не става ли дума само за Фронтера А? Така това "Фронтера 2" в заглавието е малко объркващо.

Коментар

Първоначално публикуван от hett Преглед на мнение
                    А в тая тема всъщност не става ли дума само за Фронтера А? Така това "Фронтера 2" в заглавието е малко объркващо.
                    Да ,точно за "Фронтера"-А става дума ... т/ст 2000сс.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X