Първоначално публикуван от EXALIBUR
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нуждая се от съвет относно джип "Фронтера-А"
Свий
X
-
Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
-
Аз нямам иначе да споделя. Но не е нормално да е студен значи сигурно е запушен, що не го свалиш да го почистиш?
А за налягането си е нормално да е по-високо при студено масло и по-ниско при топло, всички коли са така.no signature no problems
Коментар
-
Re: имам нужда от съвет вяв връзка с джип "ФРОНТЕРА" 2
Все пак успях да натегна педала на съединителя,просто погледнах под таблото и видях,че има стержън на самата лостова система на педала позволяваща да се обере луфта и беше нужно само да го натегна колкото е необходимо и сега всичко е перфектно.
Коментар
-
До: имам нужда от съвет вяв връзка с джип "ФРОНТЕРА" 2
Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнениеЗнаеш ли_ все едно описваш мойта джипка. Прави ги същите номера, но и свикнах и вече почти не го забелязвам. От това което сам гледал по съединителя_ по точно вилката, мисля че не може да се регулира. Може да опиташ да обезвъздушиш долното цилиндърче. Кяжи ако нещо се промени. Иначе аз просто превключвам малко по бавничко предавките и не се усеща. Но ако решиш да ги вкарваш спортно бързичко тогава прехъркват. Аз давам време на синхронизаторите да си сработят нормално. Все пак не е спортна кола. Пробвай с по плавно превключване. Успех.Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
-
До: имам нужда от съвет вяв връзка с джип "ФРОНТЕРА" 2
Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнениеКак така да го увеличаваш? Защо? Какво прави този съединител?
А сега и аз искам да ви споделя какво открих онзи ден докато си убирах луфта на секторната кутия...лошите неща .. ме правят по добър човек...
Коментар
-
До: Нуждая се от съвет относно джип "ФРОНТЕРА" 2
Първоначално публикуван от hett Преглед на мнениеА в тая тема всъщност не става ли дума само за Фронтера А? Така това "Фронтера 2" в заглавието е малко объркващо.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар