Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ето и още една Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ето и още една Фронтера

Първоначално публикуван от NoRemorse Преглед на мнение
    Оле, моя грешка, тъпа при това, моторът е Исузу , не двигателя....
    Хм. Странна работа . Този мотор ( Исузуто де ) с какъв двигател е ?
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Стига сте бъзикали момичето, а му обяснете, че единственият исузов мотор при Фронтера е дизелов/2.8/, всички останали са в Опелската гама на производство, бензиновите без изключение.
      ...което е плюс, предвид цените на частите по двигателя, а Опелските мотори са наистина държеливи на доста работи, плюс немарливост.

Коментар

Еее, усетих се, но поста ми беше вече за одобрение от модератор
        Така ми беше казано в сервиза и за това не можело да ми се намерят части,по номерата на съединенията като търсиха казаха, че не се произвеждали вече... Търсих части от Calibra, но се оказа, че МОТОРЪТ е разположен по друг начин..

Мерси Маххх
        ОФА КБ 1995 г. Х20SE

Коментар

Още веднъж:
          Виж в талона какво пише (година и кубатура) и си го пиши в подписа на профила (от настройки).
          Така ще се разбере какъв е мотора и всичко по джипа.
          Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Ехх първата Фронтераджийка-новобранка добре дошла мисля че ти ще си първата Фронтера-фенка.
            Наистина е най-добре да се свържеш с някой от колегите в района за да не ти дерат кожата знайни и незнайни родни майстори.
            За двигателя-мотора той си е немски-на Опел използва се също така при Омега, Калибра, Вектра, Астра(?) при тях наистина двигателя е разположен напречно, докато при Фронтито е надлъжно(при Омегата също ако не греша), но това няма никакво значение. Препоръчвам ти преди да смениш каквото и да е първо да се консултираш с форума, защото разликите в цените могат да ти спестят стотици левове, за сравнение от Бултрако маншона за карето е 170лв. аз си ги купих за 15лв./бр., тампоните за стабилизиращата щанга-38лв./бр. аз си ги купих за 2,5паунда/бр. и т.н. и т.н.

Коментар

От: До: Ето и още една Фронтера

Благодаря за съветите, надявам се скоро да нямам други проблеми, но ако изкочат, ще пиша първо тук! Благодаря. Между другото, аз харесвам всякакви джипове. Имам фронтера от две години...
              Във връзка с цените - колко би трябвало да ми вземат за съединението от въздушния филтър /това на инжекцията/ (+ датчика към него)? чух цифри от рода на 200-300 лв :/

Мерси предварително, и пак благодаря за топлото посрещане

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Opel Frontera Sport 2.0i, 1995г.
              1998 куб. см Бензин
              Последно редактирано от NoRemorse; 12-07-11, 19:51.
              ОФА КБ 1995 г. Х20SE

Коментар

17 лв го платих преди 3 месеца без датчика
                BMW X6

Коментар

Оле :О а аз дори не можах да си намеря и втора употреба... накрая ми сложиха от VW (върши работа, но исках оригинален) да не говорим колко пари ми излезе това удоволствие

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

1998 куб. см Бензин
                  Последно редактирано от NoRemorse; 12-07-11, 22:38.
                  ОФА КБ 1995 г. Х20SE

Коментар

Мадам - съжалявам.Но наистина е трудно да се намерят тези въздуховоди.Вече са спрени от производство и ги няма налични - поне така ми казаха от представителството на Опел.Моят го закупих от колегата Любо от Стара Загора - изключително точен и коректен човек и смея да кажа мой приятел.Работи в магазин за авточасти и 90% от нещата за джипката ги купувам от него.
                    BMW X6

Коментар

Е, каквото такова, във окръга трудно си намерих каквото ми трябваше, а Варна ми е близо и отделих доста време да търся. Благодаря все пак, и вече наистина ще питам първо тук, когато ми трябва нещо.

Между другото, все още имам само срязана гърловина на резервоар и когато слагам бензин част от него се разлива ... Идея къде мога да намеря? Мерси предварително

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

1998 куб. см Бензин
                      ОФА КБ 1995 г. Х20SE

Коментар

Първоначално публикуван от NoRemorse Преглед на мнение
                        Е, каквото такова, във окръга трудно си намерих каквото ми трябваше, а Варна ми е близо и отделих доста време да търся. Благодаря все пак, и вече наистина ще питам първо тук, когато ми трябва нещо.

Между другото, все още имам само срязана гърловина на резервоар и когато слагам бензин част от него се разлива ... Идея къде мога да намеря? Мерси предварително
                        Питай Лозан, ще ти я пусне с куриер ако има
                        no signature no problems

Коментар

Благодаря, а как да се свържа с него? Мога ли да му пиша във форума, или да му се обадя?
                          ОФА КБ 1995 г. Х20SE

Коментар

Лозан-тел.0898780604 във форума можеш да го намериш с името: Lozan

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
                              Лозан-тел.0898780604 във форума можеш да го намериш с името: Lozan
                              По-скоро с името Isuzo
                              no signature no problems

Коментар

Благодарство!!!!
                                ОФА КБ 1995 г. Х20SE

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X