Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ето и още една Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: Ето и още една Фронтера

Ами, това което написах, е номера на двигателя, а иначе странно, не мислех че може да е монтиран мотор от омега... или има някаква грешка. Просто вече не знам какво да правя... За модела пише, че е 115 коня, 2000 кубика...
    ОФА КБ 1995 г. Х20SE

Коментар

От: Ето и още една Фронтера

За да е 115коня трябва да е C20NE или X20SE.
      Ще погледнеш ли пак номера на блока на двигателя(само първите символи)да не си се объркала нещо.
      Управлява
      ЛР Дискавъри 1 300tdi
      Вектра А C20XE

Коментар

От: До: Ето и още една Фронтера

Първоначално публикуван от NoRemorse Преглед на мнение
        Ами, това което написах, е номера на двигателя, а иначе странно, не мислех че може да е монтиран мотор от омега... или има някаква грешка. Просто вече не знам какво да правя... За модела пише, че е 115 коня, 2000 кубика...
        И на Омега, и на Вектра, и на Калибра се монтират тези мотори, освен на Фронтера.
        С черният капак на клапаните не е NE, остава да е XE, няма как да е SE, нито като година на производство, нито като мощност.

Коментар

Това си е двигател монтиран на Опел Фронтера 91-94 година модел А къса база 8 клапана.Поне според тези юнаци http://catalogue.bgautomotive.co.uk/...fitid=FRONTERA

Човек се учи докато е жив.
          BMW X6

Коментар

Олеее, значи ми е още по-стара колата... 30 минути качена на ролбара да гледам номера на блока, е не го намерих, но в талона това си пише...

Докато е жив, прав си... Та някой чувал ли е нещо интересно за моя мотор?
            ОФА КБ 1995 г. Х20SE

Коментар

Ами - опелски е Даже не знаех че се монтира такъв на Фронтера.От мен нищо.
              BMW X6

Коментар

Сложи си едно обикновенно газово и си реши проблемите с датчиците. То това бензина е за милионери само!
                Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Огледах снимката на коша и това което намерих като разлика е и в спирачната помпа.Различна е от тези стандартно монтирани на ОФА къса база.
                  BMW X6

Коментар

XE е мотора, ремъците са пистови, лулите са от широките/дълги метални и свещите са с 16мм шестограм.
                    Дебитомерът също е от по-новия модел, капака на клапаните и той.
                    Сега се позагледах в снимката и аз.
                    Последно редактирано от maxxx; 23-07-11, 20:41.

Коментар

А, бензин ще си карам, та сега мотора ми е? ... C20XE? К'во е т'ва в талона ми тогава
                      ОФА КБ 1995 г. Х20SE

Коментар

Първоначално публикуван от NoRemorse Преглед на мнение
                        А, бензин ще си карам, та сега мотора ми е? ... C20XE? К'во е т'ва в талона ми тогава
                        Подписа на заспалата машинопистка в КАТ.
                        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Моята последна фронтера беше 2007-а смятайте какви са заспали тия в КАТ, 3 дена не мога да си сменя талона с правилната 2003-а.
                          no signature no problems

Коментар

Ааа, не отивам да го сменям, техен проблем, значи си е ХЕ, което ме успокоява, а тези в КАТ, !!!

Благодаря ви
                            ОФА КБ 1995 г. Х20SE

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:66516213gu3.jpg
Прегледи:1
Размер:86.2 КБ
ID:5291751
                              Това са двигатели C20XE в двата им варианта(левия М2.5 десния М2..Не се монтират фабрично на Фронтера.
                              На снимката която си дала двигателя изглежда да е X20SE.Различното при него е еку-то М1.54 затова дебитомера е с нажежаема жичка(при C20NЕ е с М1.5,дебитомера е механичен с клапа),запалването е с двойна бубина(няма дистрибуторна капачка.палец и т.н.).След като не можеш да намериш номера на блока на двг.погледни кабелите от свещите в дистрибуторна капачка ли влизат(намира се на главата)или в бубина(една квадратна черна пластмасова кутия прикрепена до главата от страната на смукателния колектор).
                              Управлява
                              ЛР Дискавъри 1 300tdi
                              Вектра А C20XE

Коментар

Номера на мотора трябва да се намира на ръбът на блока където се съединява със скоростите посока от главата към картера , от лявата страна
                                МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X