Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спукан дюрит на охладителна система. Ремонт.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Спукан дюрит на охладителна система. Ремонт.

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
    Колеги, как се казва този "диорит"? Днес спуках един такъв в долния край - при двигателя, колектора. Мъчих го за временно, за прибиране, със самовулканизираща лента, но резулатата беше нулев - цепнатината е голяма. С 10-15л вода успях да прекося 2-3 км.
    Ще го сменя с нов, няма да правя експерименти да си го правя сам, че нямам време. Кажете какво точно да търся в магазина?
    И аз съм с x20c/se и термостата е на този маркуч.
    Ето и снимка
    [ATTACH]124358[/ATTACH]
    В Русе цената варираше около стотина лева, ама 10 дена за доставка ми се видяха много и затова минах на направи си сам.
    По нагоре в темата има препратка за същия проблем и неговото решаване от fanatic.

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Това решава всякакви водни съединения, а тръбата с гайка за датчик се продава готова като резервна част за много автомобили.
    По твоя препоръка тогава обикалях, ама не открих нищо, та затова и това беше направи си сам.
    Hyundai TERRACAN 2003 2.9 CRDi 150 автомат
    VW T4 Multivan 1993 2.4D AAB

Коментар

До: Спукан дюрит на охладителна система. Ремонт.

Колеги,първият симптом за изгоряла гарнитура или проблем с глава е изчезване на парното,тоест не духа топло.Точно там се задържа въздушна възглавница .Имаш ли парно не закачаи гарнитурата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X