Аз предполагам че става въпрос за газов инжекцион. Но бутилката за мен е проблем да бъде в купето, чудя се дали има място отдолу, дали за "пура", дали за кръгла (форма на резерна гума) нямам идея. Някой има представа как мога да разбера при положение, че нямам достъп до колата за момента? 
Благодаря предварително
					Благодаря предварително

Място на газова бутилка в ОФ.

Място на газова бутилка в ОФ.

, а имам и спомени че някой в България правеше по размер ....ама не мога да го намеря
, а имам и спомени че някой в България правеше по размер ....ама не мога да го намеря  

. Да, след като си ползвам моите чаркаляци от резервоара, вярно че няма да има разлика в показанията
. Да, след като си ползвам моите чаркаляци от резервоара, вярно че няма да има разлика в показанията  ) да се разполагам с комби и вече почва да ме хваща яд, че не взех дългата, а бяха на едни и същи пари декември.... Мисля да сложа една по-тънка бутилка и да търся някой железар да ми направи защита, че сега така си се вее до кардана...
) да се разполагам с комби и вече почва да ме хваща яд, че не взех дългата, а бяха на едни и същи пари декември.... Мисля да сложа една по-тънка бутилка и да търся някой железар да ми направи защита, че сега така си се вее до кардана...

Коментар