Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРОБЛЕМ СЪС СТРЕЛКАТА НА МАСЛОТО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ПРОБЛЕМ СЪС СТРЕЛКАТА НА МАСЛОТО

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
    Колега това уплътнение би трябвало да е О-пръстен подобен на уплътнението на масления филтър нали?
    Ако да, има ли го като резервна част, колко струва и от къде.
    Благодаря предварително.
    За съжаление не мога да кажа как изглежда... не бях там по време на ремонта, но е някъде над масления филтър отпред в дясно. Майсторът ми показваше с фенерче от къде тече и не изглеждаше трудно достъпно, но при липса на верните помагала си плащам... Вероятно ако имаш канал или подемник не е повече от 20 минути работа.
    По сметки на сервиза:
    10.00лв. уплътнение;
    60.00лв. труд; (там работят с кожите на клиентите си, но ми е най-близо и ме тревожеше да търкалям джипката по-далече на самоход като видях каква локва масло имаше под нея).
    ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
      Колега това уплътнение би трябвало да е О-пръстен подобен на уплътнението на масления филтър нали?
      Ако да, има ли го като резервна част, колко струва и от къде.
      Благодаря предварително.
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=41141
      Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

И скромен съвет и от мен. Не се занимавай излишно да започваш ремонти заради този датчик, който повечето коли дори нямат (стрелката на таблото имам предвид). Колата ти е добре за километрите и годините на които е. Карай я така още стотина хиляди и след това така или иначе ще я продадеш И при мен стрелката е на същото ниво. Това ми е третия Опел и на всичките беше по този начин. Единия беше кадет с двигател 20i 16V и при него беше същото на празни обороти. Така е със старите коли.
        Лично мнение! Моля те недей да почваш да правиш основен ремонт на двигател заради тези показания на този датчик. Дори и да похарчва малко масло, както е при 99% от опелите, доливай и горе главата. Ако светне червената лампа тогава търси проблем.
        Продължавай да се кефиш на Фронтерката и смело напред, че идва лято и разхотките тепърва ще зачестят

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
          И скромен съвет и от мен. Не се занимавай излишно да започваш ремонти заради този датчик, който повечето коли дори нямат (стрелката на таблото имам предвид). Колата ти е добре за километрите и годините на които е. Карай я така още стотина хиляди и след това така или иначе ще я продадеш И при мен стрелката е на същото ниво. Това ми е третия Опел и на всичките беше по този начин. Единия беше кадет с двигател 20i 16V и при него беше същото на празни обороти. Така е със старите коли.
          Лично мнение! Моля те недей да почваш да правиш основен ремонт на двигател заради тези показания на този датчик. Дори и да похарчва малко масло, както е при 99% от опелите, доливай и горе главата. Ако светне червената лампа тогава търси проблем.
          Продължавай да се кефиш на Фронтерката и смело напред, че идва лято и разхотките тепърва ще зачестят
          Аха. И аз така мисля. да станат 100 000км, па тогава ще го мисля. Благодаря и успех!
          ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

......А и има значение състоянието на "термостата" за масления радиатор, но за това по-знаещите да си кажат мнението.[/quote]

А къде "живее" тоя термостат? На 2,8 двигател има ли?

Коментар

В тялото на което се завива масления филтър за 2,2 бензин, така ми обясни майстор. Но за 2,8 не зная. Ако не греша това е Исузу мотор, има доста техническа литература във форума. Поразрови се.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X