Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да направим Фронтерата МОНСТЪР

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да направим Фронтерата МОНСТЪР

Някой няма ли да качи снимки на направена от някъде.
    sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнение
      Някой няма ли да качи снимки на направена от някъде.
      Ето ти трупер, 38 инча гуми, 3 инча боди лифт и 4 инча лифт на окачването.
      Прикачени файлове
      no signature no problems

Коментар

Отпред хубаво е изрязал калника. Отзад обаче няма на къде. Вратата ограничава.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
          Ето ти трупер, 38 инча гуми, 3 инча боди лифт и 4 инча лифт на окачването.
          Някаква идея за тези гуми от къде.
          sigpic

Коментар

Има много неща с които трябва да се съобразиш, ще си спестиш много пари и нерви ако доидеш да огледаш моята ТОЙОТА

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
              Има много неща с които трябва да се съобразиш, ще си спестиш много пари и нерви ако доидеш да огледаш моята ТОЙОТА
              Благодаря при първа възможност идвам.Тук при мен имаме една тойотка вдигната с 33ки но е дребосък в сръвнение с твоята.
              Прикачени файлове
              sigpic

Коментар

Благодаря при първа възможност идвам.Тук при мен имаме една тойотка вдигната с 33ки но е дребосък в сръвнение с твоята.
                Тази Тойота е в пъти по подходяща за проекта ти, има готови китове за нея.

Коментар

Това което си започнал друже не е лошо,но мисля че не ти е подходяща базата.В една тема на STEF BMW ( http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=40475 ) е описано как става,но с по малки подложки,незнам с тия 14 санта дето ги мислиш дали няма да се вкараш в ужасен филм.Там ще трябва да преправиш общо взето всичко
                  Ще следя с интерес темата и ще ти пожелая успех пък дано го измислиш

Коментар

Мисля нещо от сорта.
                    Прикачени файлове
                    sigpic

Коментар

Най-малкия ти проблем е да събереш гумите!!!

Коментар

Евгени,най важното нещо за успеха е да не се отказваш от началото до края!Виждам имаш блестяща идея,която никак,ама никак не се и съмнявам,че ще реализираш....
                        Нека обаче да уточним някои неща:Според мен лостовете не са проблем при такова повдигане - просто трябва да се удължат и изреже тунела.Основният проблем ще се появи,както казва Соти от това,че радиатора е монтиран на купето,а ДВГ на шасито? Но и на това може да се намери решение,като се премести радиатора на подходящото място - където отиде перката и се махне дифузора.Другия проблем ще е кормилното вретено,което за да си запази функциите ще е нужно да се удължи по някакъв начин.И не на края изплува момента с полуоски,кардани и карета....с което аз лично не мога да помогна!..
                        Отново заявявам,че идеята е първообраза на крайния резултат...Успех...ще се радвам да бъде променен мита за "Фронтерите" - няма да цитирам за какво става въпрос...!!!А между другото твоята е с подходящ мотор за големи гуми!!!

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                          Евгени,най важното нещо за успеха е да не се отказваш от началото до края!Виждам имаш блестяща идея,която никак,ама никак не се и съмнявам,че ще реализираш....
                          Нека обаче да уточним някои неща:Според мен лостовете не са проблем при такова повдигане - просто трябва да се удължат и изреже тунела.Основният проблем ще се появи,както казва Соти от това,че радиатора е монтиран на купето,а ДВГ на шасито? Но и на това може да се намери решение,като се премести радиатора на подходящото място - където отиде перката и се махне дифузора.Другия проблем ще е кормилното вретено,което за да си запази функциите ще е нужно да се удължи по някакъв начин.И не на края изплува момента с полуоски,кардани и карета....с което аз лично не мога да помогна!..
                          Отново заявявам,че идеята е първообраза на крайния резултат...Успех...ще се радвам да бъде променен мита за "Фронтерите" - няма да цитирам за какво става въпрос...!!!А между другото твоята е с подходящ мотор за големи гуми!!!
                          Това всичко съм го премислил и доближавам до твоето предложение.За пулоски и дифове ще ги сменям.Ся нали пак си се чупят.
                          sigpic

Коментар

И аз те подкрепям. Проблеми винаги ще имаш то е ясно , но щом си го решил и имаш финансовата възможност трябва да опиташ, а като опиташ не може да не стане. Дори и да смениш цялото окачване. Сигурен съм че ще успеш. Стискам палци и ще следя с интерес темата.
                            Даваи, веднъж се живее!

Коментар

Това всичко съм го премислил и доближавам до твоето предложение.За пулоски и дифове ще ги сменям.Ся нали пак си се чупят.
                              Е то ако ще го правиш така,давай изцяло.От Фронтерата да остане само купето и шасито.Ако ше е гарга,да е рошава,ако ще е Монстър,да е поне с 50-ки,че и нагоре.Ама това са мостове,раздатка,мотор,скорости и много,много работа...и мислене...
                              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Съединителя и притескателния диск също ще се прецакат с тези пантофки.А иначе ще следя реализацията с интерес.Успех
                                [B][I][U]Ако някои се опита да те засенчи остави го да слънчаса[/U][/I][/B]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X