Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да направим Фронтерата МОНСТЪР

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да направим Фронтерата МОНСТЪР

Е не е "монстър",но добре изглежда!Дали ще и отиват малко по големи гуменки?И,май е с други мостове!Поздрави!
    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от горския Преглед на мнение
      Е не е "монстър",но добре изглежда!Дали ще и отиват малко по големи гуменки?И,май е с други мостове!Поздрави!
      Е аз като говоря кой ме слуша, в сайта от който си изкарал тази снимка
      си пише "Toyota Hi-Lux axle conversion"

Коментар

Тия средства дето ще ги хвърлиш и времето което ще си загубиш,по добре си вземи някоя готова и лъскава джипка за ходене по кафенетата..Тия "страшните" джипове са за плашене на народа по градовете,относно фронтерата да я преобразяваш си е чиста глупост с тия дифове..до колкото си спомням имаше проблеми с дифа смятай с големи гуми,ще ти станат ежедневия.Относно колегите които твърдят,че не е удобна за вдигане то е точно обратното,по лесна от други возила.Ако все пак предприемеш нещо използвай само шасито и купето в часност двигателя и ск.кутия.
        Ето ти и закрепването на купето м/у шасито
        Прикачени файлове
        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от горския Преглед на мнение
          От какво съ мостовете според вас.Единственото което ме притеснява е предния диф.Само с него ще имам проблем.
          sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнение
            От какво съ мостовете според вас.Единственото което ме притеснява е предния диф.Само с него ще имам проблем.
            Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
            Е аз като говоря кой ме слуша, в сайта от който си изкарал тази снимка
            си пише "Toyota Hi-Lux axle conversion"
            Целта е само да пишем или "Toyota Hi-Lux axle conversion" = Преден мост от Toyota Hi-Lux

Коментар

Целта е само да пишем или "Toyota Hi-Lux axle conversion" = Преден мост от Toyota Hi-Lux
              Поисках мнения и получих доста.Едно голямо благодаря на всички колеги.Ако искате можете да я заключите защото все ще се пише.Когато започна да я преправям ще отворя нова тема.ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ.
              sigpic

Коментар

Как беше лафа "и накрая всички си купуват тойота" или поне части от нея.
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                  Как беше лафа "и накрая всички си купуват тойота" или поне части от нея.
                  Или нашия вариант. "Човек колкото и добре да живее в един момент си купува Опел"
                  no signature no problems

Коментар

Чакайте бре,аз като си купих "Тойота" значи ли,че трябва да си променя мнението за "Опела"!Не знам,кой какво му подсказва подсъзнанието за "Фронтерата", но това е един наистина достоен джип,който с лекота може да свие "сармите"на много от тези за които се твърди,че са уникално добри и незнам си какви още джипове!......Това е истината!....
                    Притежавах "Фронтера" и нося пълна отговорност за горенаписаното!..
                    Весела Коледа!

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                      ...аз като си купих "Тойота" ....
                      ....Притежавах "Фронтера" ....
                      Весела Коледа!
                      Весела и на тебе!
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                        Чакайте бре,аз като си купих "Тойота" значи ли,че трябва да си променя мнението за "Опела"!Не знам,кой какво му подсказва подсъзнанието за "Фронтерата", но това е един наистина достоен джип,който с лекота може да свие "сармите"на много от тези за които се твърди,че са уникално добри и незнам си какви още джипове!......Това е истината!....
                        Притежавах "Фронтера" и нося пълна отговорност за горенаписаното!..
                        Весела Коледа!
                        ВЕСЕЛА КОЛЕДА на всички.НЕ обръщайте темата в кавга. Това за сърмите е доста вярно.
                        sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнение
                          ВЕСЕЛА КОЛЕДА на всички.НЕ обръщайте темата в кавга. Това за сърмите е доста вярно.
                          Весела Коледа и много ми харесват твоите творения

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
                            Весела Коледа и много ми харесват твоите творения
                            +1
                            sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X