Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да направим Фронтерата МОНСТЪР

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да направим Фронтерата МОНСТЪР

До тук от коментарите само не разбрах кое точно ще УДЪРЖИ НА ПРОМЕНИТЕ. Май нищо.
    sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнение
      До тук от коментарите само не разбрах кое точно ще УДЪРЖИ НА ПРОМЕНИТЕ. Май нищо.
      Правилно си разбрал. Не е нужно да откриваш топлата вода!!!

Коментар

Ще я зъпочнем пък ще видим до каде ще я докараме.
        sigpic

Коментар

Идеи и варианти има винаги ,но най-важното за съжаление си остава финансирането

Ще се радвам ако успееш да я направиш така като я виждаш

http://www.4wdandsportutility.com/te...ion/index.html

ето тук има някои идеи за подобни извращения друже Може да ти хрумне нещо

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
            Идеи и варианти има винаги ,но най-важното за съжаление си остава финансирането

Ще се радвам ако успееш да я направиш така като я виждаш

http://www.4wdandsportutility.com/te...ion/index.html

ето тук има някои идеи за подобни извращения друже Може да ти хрумне нещо
            Хайде сега някой да ми намери проект върху базата на Опел!

Коментар

Не съм от разбирачите, но според мен си сбъркал колата.

Иначе виж това
              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                Има колкото искаш. Но е Исузу. Както добре знаеш на тоя Опел само двигателя му е опел. А че той трябва да се изхвърли и да се сложи нещо над 3 литра предполагам всички знаем.

Това е исузу познато по нашите географски ширини като опел Кампо.

Eто още мнооого изузута качени на 38-ци и по-големи.
                http://www.4x4offroads.com/4x4-isuzu-iceland.html
                no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                  Има колкото искаш. Но е Исузу. Както добре знаеш на тоя Опел само двигателя му е опел. А че той трябва да се изхвърли и да се сложи нещо над 3 литра предполагам всички знаем.
                  Това е исузу познато по нашите географски ширини като опел Кампо.

Eто още мнооого изузута качени на 38-ци и по-големи.
                  http://www.4x4offroads.com/4x4-isuzu-iceland.html

Това което показваш е друга бира, изработка на нова рама и "кацване" на купето отгоре, можем и трабант да направим монстер .

Идеята е да се доработи Фронтера без големи промени.

Аз до сега такъв проект не съм срещал. Най правени са ТЛК 80, 4Runer, HI Lux, говоря само за евро вариантите. И за тях има много инфо кое как става.

Коментар

Това което показваш е друга бира, изработка на нова рама и "кацване" на купето отгоре, можем и трабант да направим монстер .

Идеята е да се доработи Фронтера без големи промени.

Аз до сега такъв проект не съм срещал. Най правени са ТЛК 80, 4Runer, HI Lux, говоря само за евро вариантите. И за тях има много инфо кое как става.
                    Аз съм далеч от мисълта, че без особени преработки фронтерата ще може да завърти гуми над 33" а дори и да го направи мостовете ще се строшат като солети на 5-ия километър. Най-реалистично ми се вижда да се сложи един лифт кит на калмини мисля че имаше 7" и да се боцнат едни 34" и да се кара леко. Пак ще има добър вид, но за дългата употреба съм доста скептичен.
                    no signature no problems

Коментар

Точно там е Яшка ,че не намирам нищо за Орел затова пуснах за Тераното че е сходно с Фронтерката Mоже пък колегата да е първия направил такова чудо
                      Последно редактирано от veritas; 23-12-08, 11:43.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                        Аз съм далеч от мисълта, че без особени преработки фронтерата ще може да завърти гуми над 33" а дори и да го направи мостовете ще се строшат като солети на 5-ия километър. Най-реалистично ми се вижда да се сложи един лифт кит на калмини мисля че имаше 7" и да се боцнат едни 34" и да се кара леко. Пак ще има добър вид, но за дългата употреба съм доста скептичен.
                        +1 то и за това няма проекти на Опел, ама кой да слуша. Мерака е по силен от тока

Коментар

Евала това му се вика мерак

Коментар

Замислих се за да се запази това окачване без да се слага цял преден мост дали не маже да се намери едно старо шаси от фронтера и да се поставят едно върху друго две шасита. На едното ще са двигателя, скоростната и раздатъчната кутии и купето, а на другото окачването с удължени кардани. Сигурно това е безумие, но просто ми мина като идея да се запази окачването на Фронтерата. Знам, че можеби ще е много тежка тази конструкция и дори и да стане ще трябва по мощен двигател, но нали така или иначе ще има големи гуми заради които така или иначе трябва да се сменя двигателя.
                            Или друг вариант. Да се направят планки и да се преместят носачите надолу както и планка за торсиона. И пак удължаване на карданите.
                            Не ме нападайте. Не съм специалист просто идеи.

p.s. Колко тежи едно шаси?

Коментар

Идеята ти е добра.Но ще стане досна тежка и грозна.Ще има много железа Които ще се виждат.
                              sigpic

Коментар

Според мен си продай тоя опел, купи си една разбита тойота и си направи монстер като ти харесва. Ще излезе много по ефтино, по сигурно и по здраво. Няма смисъл да откриваш топлата вода.
                                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X