Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде е датчикът за перката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: каде е датчика за перката

За съжаление Фанатик е прав.Двигателите са различни.При мен сто процента е при термостата.Щом го няма на радиатора,значи може и при теб да е около термостата.Съжалявам,че не можах да помогна.

Коментар

Aз бих сменил капачката на радиатора. Стотинки е, а има някакъв шанс да реши проблема с въздушната възглавница...

Коментар

Доколкото разбрах в софия ауто датчика се намира отпред на двигателя под нещо като пластмасова кора май (не беха много сигурни) и аз гледах на монитора слага се на някаква джаджа дето не я знам за какво е, самия датчик е с две крачета отзад което го прави едностепенен а? цената му в софия ауто е 85 лева.

Коментар

Не искам да те отчайвам, но липсата на парно е 90% признак за тръгнала гарнитура.

В момента колата на колегата е в бокса поради тая причина. Интересното е, че не 2-3 месеца нямаше парно, и загряваше бързо до работна температура , след включване на перките парното идваше. На третия месец изхвърли антифриза

Първоначално публикуван от stanislav.iordanov.1 Преглед на мнение
          страното е че няма никакъв признак за издухала гарнитура а парното изчезва,тя рано или късно ща си покаже болката но това при моя касмет ще се случи точно когато не трябва.
          А за тежината и големите гуми по скоро му пречат да набира бързо ,но след като набере скорост я подъръж а без проблем,при офроуд натоварването на двигатела и ходовата част е много по голамо,според мен
          [URL="http://www.spritmonitor.de/en/detail/306263.html"] [IMG]http://images.spritmonitor.de/306263.png[/IMG][/URL][URL="http://ss7.dupnica.net/?p=632"]
          [/URL]

Коментар

карам моята 2 години и около 25 000км без проблем освен споменатите вече.Главата е проверена ие наред

Коментар

карам моята 2 години и около 25 000км без проблем освен споменатите вече.Главата е проверена ие наред
              И как стана това "проверяване и установяване, че е наред" свалихте и я носихте на дефектоскопия ли?

Пак казвам, аз карах с леко повишаваща се темпрература и без никакви други признаци близо 6 месеца, но гарнитурата си беше отишла. Повечето хора които попитах казваха ами той опела си грее нормално е да си стои на около 105 градуса. Да ама НЕ.
              Дори в пристъп на отчаяние спирах хора по светофарите като с моята фронтера и ги молех да им гледам температурите. От 3-ма само на 1 му седеше на 90 градуса. Другите викат ами то тука си е нормално да седи ( на 105-110 гр. ) Правете си измерване на CO в антифриза и си карайте без парно. То в един момент ще си покаже.
              no signature no problems

Коментар

Вкараха въздух през свещите с компресор и казаха че щом не духа в антивриза и картера е добр гарнитурата и главата

Коментар

Вкараха въздух през свещите с компресор и казаха че щом не духа в антивриза и картера е добр гарнитурата и главата
                  OK.
                  no signature no problems

Коментар

До: Къде е датчикът за перката

Тая дивотия само в Супер дизел я правят .... Много съм любопитен дали имат компресор на 30-40 атмосфери за да проверяват така дизелите .... Пък в момента на възпламеняването на горивото е няколкостотин ....
                    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

До: Къде е датчикът за перката

Колеги проблема с моята джипка го реших като обезваздуших системата.Според мен охладителната сиатема не е изчислена добре,единствено двигателя е на опел всичко друго е исузо ,а опелите с този двигател охладителната система е под налягане,на фронтерат е с разширителен съд.
                      Датчика не го открих но сега не минава повече от 92-93 градуса
                      Последно редактирано от stanislav.iordanov.1; 28-11-08, 22:44.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X