Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРЪБНА БРОНЯ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ТРЪБНА БРОНЯ...

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
    здрасти STEF BMW
    когато ме помоли за снимки аз тепърва го започвам. и дайе това го сканирах за да може да разбереш моята идея..а тя е съвсем проста и елементарна. каквото и да се случи това пази не само гредите на автомобила а и самата броня просто където се закрепва бронята към гредите всичко си е стандарното закрепване на автомобила ако има нещо което не съм досметнал.. кажи ми.
    Перфектен си - действай смело!Само не разбрах на какъв джип ще се монтира бронята?Питам защото,ако имаш възможност за монтиране на по-широка тръба ще изглежда по агресивно...примерно Ф-60...Направо се успокоих,като виждам,че има и други като мен!...Няма ден-два и отново в джаза..ама на мен така ми е хубаво...Успех..

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
      ... Да хубава "гъзарийка" ....
      Да хубава "гъзарийка" ама да си доидем на думата ,планката за лебетката както ясно личи от снимката е захваната стабилно за шасито ,а между нея и бронята има буферна зона.Това определено е нещо добро но да си хванеш лебетката за бронята си е чиста "гъзарийка".
      "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
      Кольо.

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
        В същност, на марковите брони на ARB, TJM предвиденото за лебедката място е точно на бронята. И тези брони определено не са "за гъзарийка"
        ... Да хубава "гъзарийка" ....
        Първоначално публикуван от hunter vl Преглед на мнение
        Да хубава "гъзарийка" ама да си доидем на думата ,планката за лебетката както ясно личи от снимката е захваната стабилно за шасито ,а между нея и бронята има буферна зона.Това определено е нещо добро но да си хванеш лебетката за бронята си е чиста "гъзарийка".
        Колега hunter vl -Влади надявам се,че си разбрал защо думата "гъзарийка" е поставена от V93-Чавдар и от мен в кавички ....

п.п Модераторите може да прочистят темата
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-07-08, 21:43.
        Land Rover Discovery:
        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

п.п Модераторите може да прочистят темата
          Казани са все ценни работи относно броните, смятам че няма за какво да се отварят още теми, тука си е добре.
          no signature no problems

Коментар

следя с интерес темата понеже на мен също ми предстои монтаж на лебедка
            лично мое мнение е че лебедката трябва да е закрепена към рамата
            и максимално навътре според мястото
            бронята в същото време е хубаво да е здрава но закрепването и към рамата да е по слабо от самата рама като лебедката и бронята може да са хванати на едно и също място за рамата но с различни планки
            като стигна до монтажа и аз ще онагледя със снимки идеите
            приемайки всякаква критика
            BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от VeshteR Преглед на мнение
              следя с интерес темата понеже на мен също ми предстои монтаж на лебедка
              лично мое мнение е че лебедката трябва да е закрепена към рамата
              и максимално навътре според мястото
              бронята в същото време е хубаво да е здрава но закрепването и към рамата да е по слабо от самата рама като лебедката и бронята може да са хванати на едно и също място за рамата но с различни планки
              като стигна до монтажа и аз ще онагледя със снимки идеите
              приемайки всякаква критика
              Ще чакаме с интерес!..Особенно монтажа на лебедката...Успех..

Коментар

С цялото ци уважение кам труда на STEF BMW се извинявам за израза.Но моето мнение е: лебедката на плоча здраво захваната за рамата,бронята каквато и да е захваната с отделни планки за рамата.Не го налагам,споделям го.
                "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
                Кольо.

Коментар

Колеги,вече съм с прахово покритие...не аз,а творението ми!Изглежда добре ама няма с какво да снимам.Обещавам да пусна снимки след ден -два.И между другото моя човек с праховото ми обясни,че това било пластмасово покритие на метала..?Така ли е или не?

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                    Колеги,вече съм с прахово покритие...не аз,а творението ми!Изглежда добре ама няма с какво да снимам.Обещавам да пусна снимки след ден -два.И между другото моя човек с праховото ми обясни,че това било пластмасово покритие на метала..?Така ли е или не?
                    ДА така е , това е пласмаса твърде здрава и усточива за наличните условия , останалите неща не ти и тряват да ги знаеш , говоря за технология и химия , браво и успех
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Отде да знам кво е. Може да е пластмаса. Може де е и емайл. Той е стъкло, което също е пластмаса, но обикновено силикат. Питай го.
                      Изобщо не става за брони. Твърдо е, и се чупи като се сгъне желязото.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                        Отде да знам кво е. Може да е пластмаса. Може де е и емайл. Той е стъкло, което също е пластмаса, но обикновено силикат. Питай го.
                        Изобщо не става за брони. Твърдо е, и се чупи като се сгъне желязото.
                        Да бе, да , то и желязото не става за релси, то се огъва
                        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Хубаво е че напредваш в материалознанието. Значи вече знаеш че релсите се огъват. Макар че ние се сдобивахме с това секретно знание като деца. Беше ни много интересно как аджеба колелата минават по тая тънка жица. Ако искаш ще ти кажа и още една тайна - главата на релсата е и мека. Иначе ще се скъса.
                          Като халосаш тръбата тя се смачква и хлътва, нали така? Когато е покрита с нещо много по-твърдо от нея, то се счупва. Емайлите и прахово нанасяните полимери, които после също като емайла се опичат, кой знае защо са много по-твърди от стоманите. То и яйцето така. Чупи се, щото отвътре меко, не щото е слабо.
                          Кво праим сеа?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                            Хубаво е че напредваш в материалознанието. Значи вече знаеш че релсите се огъват. Макар че ние се сдобивахме с това секретно знание като деца. Беше ни много интересно как аджеба колелата минават по тая тънка жица. Ако искаш ще ти кажа и още една тайна - главата на релсата е и мека. Иначе ще се скъса.
                            Като халосаш тръбата тя се смачква и хлътва, нали така? Когато е покрита с нещо много по-твърдо от нея, то се счупва. Емайлите и прахово нанасяните полимери, които после също като емайла се опичат, кой знае защо са много по-твърди от стоманите. То и яйцето така. Чупи се, щото отвътре меко, не щото е слабо.
                            Кво праим сеа?
                            ти пак ли си пил оцет , нещо кисал ми изглеждаш , аз книги не четъ , и изобщо не се зарибявам с нещо просто да го зная , Хубаво е че напредваш в материалознанието , вече знаеш че черупката на яицето е по твърда от желтъка и белтъка ,

Коментар

Това е!
                              Прикачени файлове

Коментар

Браво колега , и нали знаеш че винаги има какво да се желае
                                изглежда доста здраво, готов си за подвизи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X