Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРЪБНА БРОНЯ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ТРЪБНА БРОНЯ...

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    Да, някакви деформируеми елементи са.

Знам как са направени. Нали затова не ги харесвам) Безидейна история. Любимо на маркетолозите прочее - "сам, за три часа, в гаража, без заваряване ..." и дрън дрън нататък по списъка. Хем не е вярно, хем няма и друга мотивировка. За сметка на това пък накъсва силовите вериги.
    Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
    Абре определено е най-бързия и лесен начин ! Ей сега правя на едно Терано1 предна броня и точно така ще я правя ! Просто нама друга алтернатива няма ............ шасито свършва накаде на около 20 санта зад рариятора
    Но пък и все пак това не е "ХАРД" жип
    Добре не сте съгласни с така наречения монтаж.
    Може би не само на мен ще е интересно да видим и чуем, как бихте постъпили ако трябва да се направи отново броня + плоча/основа за лебедка. (ако имате желание и време)
    Ето го шасито:
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 12-07-08, 19:03.
    Land Rover Discovery:
    - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
    Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Трябва да се огледа на "живо" !!!
      Така не е ясно каде са радияторите колко високо спрями шасито седят и пр.
      Също така каде какви отвори има в шасито !
      Че нама и никой в компанията в Орел да я огледам .............
      Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Сега като гледам ............ радиятора над първата напречна греда ли е ? Ако е там колко санта е растоянието до края на шасито ? 20 ?
        Лебетката е около 18,5 или 19 ако несе лъжа тоест стига мястото за тава !
        Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Сега като гледам ............ радиятора над първата напречна греда ли е ? Ако е там колко санта е растоянието до края на шасито ? 20 ?
          Лебетката е около 18,5 или 19 ако несе лъжа тоест стига мястото за тава !
          Да, над първата напречна греда е около 7см. Лебетката 9500-11000 лбр.
          Отворите в шасито на роговете са два за закрепване и на фабричната броня.( както е дадена за монтаж по-горе бронята на ARB)
          Със сигурност ще трябва да се удължават роговете.
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 12-07-08, 19:55.
          Land Rover Discovery:
          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".

Коментар

+1! По мястото!

Коментар

Трябва да се огледа на "живо" !!!
              Така не е ясно каде са радияторите колко високо спрями шасито седят и пр.
              Също така каде какви отвори има в шасито ! .......
              Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              +1! По мястото!
              +100% Съм съгласен с вас (деца по телефон се не правят)
              горе дол това е моя замисъл,плагиатсвам го от друг колега.
              Прикачени файлове
              Land Rover Discovery:

Коментар

захващане на броня , и захващане на лебедка са коренно различни неща , и абсулютно неправилно да се захващат едно за друго , проради факта че изпълняват различни функции
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                  захващане на броня , и захващане на лебедка са коренно различни неща , и абсулютно неправилно да се захващат едно за друго , проради факта че изпълняват различни функции
                  Юли, практически няма как да стане, или поне аз не се сещам.
                  Лебедката и плочата са на рогата, бронята пак на рогата или плочата, и става верига, тоест едно за друго.
                  Поздрави!
                  Последно редактирано от Аndro 160; 13-07-08, 09:27.

Коментар

ЮЛИ ТУК поне 98% от изработките са почти така направени.
                    Ако вие (всички останали) имате някакви други концепций, или различни конструктивни решения,обяснете ги.
                    А ако качите и чертежи/снимков материал ще е още по-добре да се види и нагледно.
                    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-07-08, 09:54.
                    Land Rover Discovery:

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
                      горе дол това е моя замисъл,плагиатсвам го от друг колега.
                      Аз мисля че това е стандартния монтаж.
                      Бих ти предложил обаче за да удължиш рамата, да използваш шина с дебелината на рамата и да затвориш и отгоре и отдолу, последно и отпред. След това монтираш плочата, ако искаш по лесно - заварка, ако ти се занимава - болтови връзки.
                      Добре би било присъединителните планки на бронята да са по слаби от рамата, както казаха колегите да играят бушони.
                      Ролковия водач е хубаво да стои по средата на хоризонталната ос на бронята, за това трябва да си поиграеш да намериш стоежа на плочата във вертикалната равнина.

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
                        Юли, практически няма как да стане, или поне аз не се сещам.
                        Лебедката и плочата са на рогата, бронята пак на рогата или плочата, и става верига, тоест едно за друго.
                        Поздрави!
                        Да точно така , но на доста места вижам че бронята е хваната за рамата и тогава върху бронята лебедката , което е неправилно, това имах предвид , то маи за едно и също говорим
                        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Аз мисля че това е стандартния монтаж.
                          Бих ти предложил обаче за да удължиш рамата, да използваш шина с дебелината на рамата и да затвориш и отгоре и отдолу, последно и отпред. След това монтираш плочата, ако искаш по лесно - заварка, ако ти се занимава - болтови връзки.
                          Добре би било присъединителните планки на бронята да са по слаби от рамата, както казаха колегите да играят бушони.
                          Ролковия водач е хубаво да стои по средата на хоризонталната ос на бронята, за това трябва да си поиграеш да намериш стоежа на плочата във вертикалната равнина.

а, с това обяснение маи приключи разговора , и аз съм на това мнение

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                            Да точно така , но на доста места вижам че бронята е хваната за рамата и тогава върху бронята лебедката , което е неправилно, това имах предвид , то маи за едно и също говорим
                            Стефан добре го определи : " прикачен тунинг ".
                            Направен за по скъпи возила, които ще го натоварват по малко и по рядко.

Коментар

Стефан добре го определи : " прикачен тунинг ".
                              Направен за по скъпи возила, които ще го натоварват по малко и по рядко.

да бе, да, джипове да ходим да пием кафенца а доста неще може да се научи от Стефан

Коментар

Колеги скапа ми се фотоапарата!!...Няма как да пусна снимки в завършен вид.Ще помоля някой от групата за офф-приключения да снимама и ще покажа какво всъщност съм сътворил.Поздрави..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X