Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнението ви за Фронтера?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от kirilsp

Просто не предполагах, че има фенове на опел
    Между другото в клубът има над 1000 регистрирани потребители а фронтерите са не повече 3 или 4 ;-)
    както писах по-горе тука хората не се изказват неподготвени мисля, доста хора карат къде-къде по-нови скъпи и хубави джипове от Фронтера но не я отричат всеки знае, че има недостатъци и предимства.

Да ти кажа честно аз не бих карал фронтера ако можех да си купя ТЛК или Патрул или една сурия други коли, но съм много доволен от това което имам за парите които съм дал..... мисля, че бех достатъчно ясен.
    no signature no problems

Коментар

Хм. Това - онова, обаче е факт че разните опели изхвърлиха от улиците два класа коли - Москвича и Ладата. И Жигулито, като отделен моноклас. В момента това е масовата кола за всички случаи в живота, евтиното работно конче. И поне за мене заявлението че е буклук изисква ммм ... аргументи, различни от крясъка че това го знаят всички. Аз например не го знам, и значи "всички" не го знаят. Сравнителните характеристики на масовите опели и особеностите на надеждността им все пак трябва да се сравнят с нещо. И по марки и по модели. А то иначе на Марийка краката са по-криви отколкото са зелени очите на Марчето. Е и? Въпроса беше за циците, пък данни няма ...(((

Коментар

офффффффф
        тази тема ми досади.
        не съм предполагал, че мога да загубя толкова време на тема опел.
        още веднъж - съжалявам и напускам темата.
        надявам се да се видим в други теми

е, научих и за един безспорен принос на марката опел - Стефан: "... е факт че разните опели изхвърлиха от улиците два класа коли - Москвича и Ладата. И Жигулито, като отделен моноклас".
        (ще ми се да добавя комента, но ... няма)

чао
        бъдете здрави
        и успех
        Land Rover Discovery 2,5 TDI 1996

Коментар

Кириле, Кирилеее...
          колко работи още ще научиш...

Я похвали се, какво караш, та и ние да се посмеем за чужда сметка

Да не е от тия дългата база дизеловите с гофрираната гума по средата?
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Малеее,кво я направихте тая тема!!!И аз не харесвам доста коли ,но не ги плюя така!!! Плюс тва за 12000лева с ВСИЧКИ ЕКСТРИ ,газ и хубави гуми какво мога да купя? А и няма да ходя да откривам Америка с нея.

Коментар

zdraveite , vsi4ki mnenia triabva da se uvajavat, no niakoi se prestaravat s kritikata.
              http://www.offroad-frontera.com/ tuk moje da vidite v galeriata kak se predstaviat fronterite i to bez osobenno hubavi gumi i ot liubiteli na offroada.

Коментар

До: Мнението ви за Фронтера?

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Значи това са автоматични главини а не блокировка. Самоблока се включва когато едното колело е много по-слабо натоварено от другото и изрежеш газта. Ако е в предния мост тогава оставаш и без волан - на хлъзгаво продължава да върви накъдето е вървяла в момента на включването все едно дали въртиш геврека, а на сухо и твърдо троши полуоските. Изключва се като пуснеш газта.
                А таралежите понякога капризничат, и тогава трябва да ги разклатиш напред-назад за да се изключат.

а да ви питам на сухо и на преден мост искам да завия но колелото затяга такали требва да бъде?

Коментар

Да.Но не го прави. На сухо, имах в предвид,и най вече на асфалт.
                  Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от 3131
                    да питам ако съм на 4x4 на сухо и когато се опитам да завия предните колелета ми затягат такали требва да бъде?
                    1-во пробвай търсачката преди да питаш.
                    2-ро избирай къде да пускаш отговор, определено не е в тази тема.
                    no signature no problems

Коментар

Преди 10 г.имах спортен US Нисан.2 години след това един юнак от махалата подхвърли подигравателно"абе ти още с тоя Нисан ли си бе?".Усмихнах се защото от дете го помня тоя все със запорожец та и до ден днешен.От тогава не знам колите си,втора ръка разбира се и коя по-добра коя по-лоша,аз съм си ги избирал според потребностите ми.Фронтерата е една комбинация от цена и качество в момента която ме удовлетворява.За 11000 лв.ако вземеш джип истински,той ще е морга.Витара не и не и не.Та така вече имам 5000 км. от които 2ооо пясък и пресечена местност.Почти нямям забележки а и не са ме дърпали още.Купи си каквото и да било и разбирачите веднага ще гракнат че за тази цена си можел незнам какво си да купиш и т.н.
                      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Да, за тая цена можеш да купиш или Фронтера или Чероки в перфектно състояние. Е, с малко късмет и нещо друго, по-наточено или по-ново, но там както дойде.
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                          Витара не и не и не.
                          А защо не?
                          Николай Папазов

Коментар

Не е лоша Витарката, но е от по-нисък клас.
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнение
                              А защо не?
                              Защото друса а аз съм тежък,брат.
                              Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                              NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Към LEXMAUL&BMW
                                Може ли да качиш някоя снимка на твоята фронтера да видим как й стоят гумите. Аз си мисля за кобри 235 85 R16 но се чудя дали ще влязат доброволно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X