Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнението ви за Фронтера?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

kirilsp: колко километра асвалт и черни пътища си навъртял на Фронтера та се изказваш толкова смело ???
    не се обиждай но твойте крайни мнения доста приличат на приказките от някоя квартална кръчма: абе един приятел на шурея врътнал едно кръкче на Фронтерата на комшията и каза, че е голям болук... абе боклук е к'ат ти казвам...
    LZ1RED

Коментар

падащия борд е измислен за да може да се товарят обемисти предмети! като искаш през багажника да бъркаш до задната седалка /а защо не и до жабката? / това си е само твой проблем... не на Фронтерата...

начина за взимане на нещо от вътрешната част от багажника е като се качиш... ако те мързи, не мога да помогна
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Що бе, може да се помогне. Аз например заварих едни накладки на ролбара отзад, сега има стъпалце, много помага
        Опела никога не ми е лежал на сърцето, и сега. Обаче имах един дълъг-дълъг Кадет комби. Сигурно му бях петнайстия собственик, аз му врътнах примерно 300 000, брат ми още толкова. Беше ни най-дългата кола, и хич не ни се бракуваше. На брат ми му се откъсна задния мост. На стената на язовира Батак, хубаво че много дупки, бавно, и си е жив и здрав човека Оксижен, майки, кола като кола. На мене ми се разцепи надлъж по средата на коша, предните колела малко излязоха от скоростната кутия. На кръстовището на Околовръстното за Горна Баня. Обаче тираджиите умеят да спират, и аз ей го съм жив Пак оксижени и пак не е за вярване. Майки) Не помня вече коя година все пак го бракувахме. Обаче тая кола още се движи и работи. С полза. Вярно другаде и вярно по малко, ама си изкарва и бензина и отгоре.
        Това е моя опит с опелите. И пак казвам - никога не са ми лежали на сърцето. Знам че не съм прав, ама не ми харесват.

Коментар

Първоначално публикуван от kirilsp
          според мен фронтерата е боклук :x - изглежда грозна и смешна. боклук е и защото е опел. всички модели опел са тояги (има само един дето изглежда прилично, сенатор се казва май, ама той е некакво редко изкопаемо). къв е тоя автомобил дето високия му клас и спортния му клас модели след шестата година са целите в ръжда и дрънкат отвсякъде. само ладите са май по зле

Айде и тука се навъдиха пубери ако не си под 20 години толкова по-зле за теб, товя е крайно несериозно изказване, тука кой се е набутал и кой не незнам но повечето хора в тоя форум са интелигенти и имат мозък в главата за да не дрънкат глупости от рода написан по-горе. Незнам кое е грозно при положение че дизайна е 91 година и е доста по-объл от повечето джипове в този клас. Аз фронтера с ръжда не съм виждал освен ако е блъскана, има материал който се казва поцинкована ламарина ако не си чувал. Исузо е всичко в тая кола освен интериора, и герба отпред, и двигателя ако е бензин. Малко по-леко с неподготвените мнения.
          И за под 8 000 лв. когато си вземеш 4х4 без Лада Аро и Уаз ела ми се обади и аз да си купя и да не е 61-ва година
          no signature no problems

Коментар

според мен фронтерата е боклук :x - изглежда грозна и смешна. боклук е и защото е опел. всички модели опел са тояги (има само един дето изглежда прилично, сенатор се казва май, ама той е некакво редко изкопаемо). къв е тоя автомобил дето високия му клас и спортния му клас модели след шестата година са целите в ръжда и дрънкат отвсякъде. само ладите са май по зле
            Не знам защо, ама това малко ми прилича на мнение от някой форум на почитатели на Голф-двойка.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

1. На fanatic:
              1.1. Фанатизмът никога не раждал нещо добро, още по-малко нещо умно, даже да се оправдава с добри намерения;
              1.2.
              Чл. 39.
              (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
              1.3. Не може всички да са "интелигенти и с мозък в главата за да не дрънкат глупости". Но и за неинтелигентните е в сила чл. 39, ал1.;
              1.4. Много на сериозно се вземаш (да не си акционер в опел) ;

2. На redair:
              2.1. не знаех, че фронтера не било на опел (справка fanatic и Стефан) (все пак върху и пише друго), но ако е така - толкова по-зле за опел. Не съл карал фронтера (а и опазлил ме бог - такова нещастие да ме сполети), но както става ясно от написаното по-горе от мен - правя си изводите обобщавайки опита ми от автомобили с марка опел - един кадет ме тероризираше известно време, за щастие кратко - все нещо трябваше да му се прави. Имам и близки наблюдения върху вектра, омега и астра - мои познати ги караха - същия случаи - хлопат- тропат, ръжда, постоянни ремонти. Всички черпиха като се отърваха от таз беля;
              2.2. Обичам кръчмите (може и да не са квартални) .
              Land Rover Discovery 2,5 TDI 1996

Коментар

Леле ти нещо много си се объркал..... в този форум досега не съм виждал подобни глупости аз прекратявам дискусият вижда ми се безмислена и безпочвена и не смятам, че човек регистриал се тука на 02 Окт 2005 е прочел и 1 % от мненията на хората във форума за да се изказва по темите т.1 чл. незнамси койси и изобщо доста е смешно егати глупостите си написал.........
                no signature no problems

Коментар

Тук е моментът да напомня на "kirilsp”, че категоричното отрицание на каквато и да е машина е признак или на непознаването и или на стремеж към дискусии, които не се толерират тук.

ЩОМ ЕДНА МАШИНА Е ПРОИЗВЕДЕНА И ПРОДАДЕНА ИЛИ ИЗПОЛЗВАНА ДОРИ И ОТ ЕДИН ЧОВЕК ТЯ ИМА СВОЕТО МЯСТО ПОД СЛЪНЦЕТО И СЪОТВЕТНО СВОИТЕ ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ.

Всеки човек има право на своите предпочитания или отрицания, но няма правото да ограничава другите в техните предпочитания...

С това се надявам да сме изчерпили негативизма по въпроса и да се върнем към неговата същина, а именно предимства и недостатъци на OPEL FRONTERA...
                  VPetrov.photography

Коментар

а да си видял ОРЕЛ на повече от година и половина ръждата да не го е метнала яко ? иначе двигателите им ги признавам !
                    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                    0899187766

Коментар

хе хее
                      сега ще разрешим въпроса
                      НЕКА ВСЕКИ НЕДОВОЛЕН ОТ ОПЕЛА СИ ДА НЕ ГО ИЗХВЪРЛЯ АМИ ДА МИ ГО ПОДАРИ

Коментар

Първоначално публикуван от churov
                        а да си видял ОРЕЛ на повече от година и половина ръждата да не го е метнала яко ? иначе двигателите им ги признавам !
                        Да. Аз не само съм виждал, ами и карам един такъв всеки ден. 12-годишна Вектра. Има тръгнала ръждица там, където боята е била нарушена (драскотини най-вече в долната част на десните врати) и тук там под уплътненията на стъклата.

А иначе, едва ли някой собственик на Опел би седнал да отрича, че Вектри и Астри от началото на 90-те наистина имат проблеми с бързото ръждясване поради лоша антикорозионна защита на купетата.
                        Ама в най-честия случай работата пак опира до конкретната кола - къде и как е била карана, и как собствениците й са я поддържали.

По моя опит, без да блести с нищо особено, Опелът си върши работата идеално. Разбира се, ако е добре поддържан.
                        Ама да не се отклоняваме от темата, защото тя е конкретно за +/- на Фронтера-та, а не за или против марката "Опел".
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

знаете ли защо опелите бягат бързо ????? защото ръждата ги гони ;-)

но истината е друга, конкретно фронтерата е с добро покритие, почти не съм виждал раждясала освен след удари и некадърни майстори.
                          no signature no problems

Коментар

"... и все пак земята се върти"

рано или късно истината излиза на бял свят

някои предпочитат да се учат на принципа "проба-грешка" - на койо както му харесва

На mitkov: аз така и направих - подарих го, за съжаление си малко закъснял, пък опел не вярвам да си купя втори път

А иначе, верно, явно твърде остро съм се изказал, съжалявам
                            Просто не предполагах, че има фенове на опел

Между другото, като има толкова много фенове на опел (фронтера), що още няма "опел (фронтера) фен клуб"
                            Land Rover Discovery 2,5 TDI 1996

Коментар

Между другото, като има толкова много фенове на опел (фронтера), що още няма "опел (фронтера) фен клуб"
                              Ами, като гледаш колко опели се търкалят по пътищата, не би трябвало да е много трудно да се сети човек.
                              Български фен-клуб на Опел (както и на един куп други марки) си има от бая време.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

"... и все пак земята се върти"

рано или късно истината излиза на бял свят

някои предпочитат да се учат на принципа "проба-грешка" - на койо както му харесва

На mitkov: аз така и направих - подарих го, за съжаление си малко закъснял, пък опел не вярвам да си купя втори път

А иначе, верно, явно твърде остро съм се изказал, съжалявам

нещо бъркаш понятията, не е нужно да си ФЕН на една марка, за да не я обиждаш...
                                Опел е една от най-масовите марки у нас - евтина и непретенциозна... За гъзари и автоманияци има и други марки...

това, че са изгнили "веждите" на една кола, по никакъв начин не й пречи да върши работа...

един "баш майстор" се беше изказал за ТЛК: "моторите са добри, ама останалото е пълна скръб" в смисъл, че ръждясвали
                                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X