Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнението ви за Фронтера?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от plovdiv tuning
    Искам да благодаря на LEXMAUL&BMW за това че доиде с нас на прехода в неделя. Всички там видяхме че фронтерата се справя много добре може би ако не я пазеше толкова много щеше да е по добре но смятам че трябва да си доволен от своя джип
    И аз останах доволен,но за в бъдеще ще идвам само на по-леки преходи.ЗАБОЛЯ МЕ КОРЕМА като я видях колко е надрана... Хубави гуми и това е...

Коментар

не знам как е като машина и какво има под капака но 93г. на Пампорово теглих една такава със скромната си нива за да излезе от не -толкова дълбок сняг през който без преувеличение минах и не го усетих. Гумите не бяха лоши /привидно/. Може би наистина зависи от карача ама заради него колата която издигах в култ падна на "дъното", изводи всеки за себе си

Коментар

не забравяйте все пак, че фронтера е продукт на джойнтвенчъра опел-исузу, т.е. близнак е на исузу родео, а имат и още едно братче - хонда паспорт. а исузу са известни като производители на сериозна техника
        не знам как е като машина и какво има под капака но 93г. на Пампорово теглих една такава със скромната си нива за да излезе от не -толкова дълбок сняг през който без преувеличение минах и не го усетих. Гумите не бяха лоши /привидно/. Може би наистина зависи от карача ама заради него колата която издигах в култ падна на "дъното", изводи всеки за себе си
        ИМХО- за мене това не значи че колата е лоша. аз като затънах до ушите в пясъците на NB, това значи ли че тръка ми е лош и за нищо не става? а това, че ме извадиха като гнил зъб с тойота(като на дини!!) нали не значи че тойота е the best of the best of the best. май по скоро нещо в задволанното устройство, а
        Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
        http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
        http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Кой за кво, а въшливия - за банята)) Съмнявам се че на света съществува марка и модел кола, която не е била теглена от всички други видове марки и модели във всякакви мислими и немислими ситуации, и кво? Аз па съм виждал как моторетка Симсон тегли Жигула, едно време и двете ги имаше на въоръжение в милицията, обаче бензин по едно време вече нямаше. Това пък кво доказва?)
          Проходимостта е нещо като температурата - статистическо по същността си явление. Автомобил с едикаква си конструкция уверено преодолява едикакви си терени в едикакви си метеоусловия, други - уверено с едикакво си увеличаване на времето за път, разход и повреди, трети - преодолява условно, ... А че веднъж нам си кой та нам си кво ... Има мечки, а има и циркови мечки, значи ли че мечката по принцип е също толкова колоездач колкото Мерца или Ненчо Стайков? И никой левак в тоя форум не може да кара колело, щото веднъж една мечка караше, хем на едно колело, пък никой от нас юзерите не може така!))
          И Фронтерата - може каквото могат повечето. Обаче заради заложена по-ниска надеждност ще се счупи след по-малко километри блъскане. А ремонта и е скъп. И понеже собствениците И знаят това, не я тормозят толкова, значи и не тренират с нея, значи в крайна сметка няква интуитивно дефинирана "интегрална проходимаст" естествено ще е по-ниска, кво има за чудене?

Коментар

според мен фронтерата е боклук :x - изглежда грозна и смешна. боклук е и защото е опел. всички модели опел са тояги (има само един дето изглежда прилично, сенатор се казва май, ама той е некакво редко изкопаемо). къв е тоя автомобил дето високия му клас и спортния му клас модели след шестата година са целите в ръжда и дрънкат отвсякъде. само ладите са май по зле
            Land Rover Discovery 2,5 TDI 1996

Коментар

Първоначално публикуван от kirilsp
              според мен фронтерата е боклук :x - изглежда грозна и смешна. боклук е и защото е опел. всички модели опел са тояги (има само един дето изглежда прилично, сенатор се казва май, ама той е некакво редко изкопаемо). къв е тоя автомобил дето високия му клас и спортния му клас модели след шестата година са целите в ръжда и дрънкат отвсякъде. само ладите са май по зле
              ами купи си НОВ опел и го карай ПЕТ ГОДИНИ... после обиждай! тия коли са правени да се карат нови, а не "шеста" употреба!

Като те дразни ръждата, купи американски автобус от неръждавейка... ще се возиш 30 години

помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от kirilsp
                е това е братче - щом е опел значи е боклук. кратко, ясно и компетентно. само сенатора може би не е съвсем...., ама той пък бил редко изкопаемо. и кой не скача е .....(по избор). пък са и грозни, тия хора немат ли дизайнери.
                а ти какво красиво, неизгнило нещо караш
                Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Минало лято си купих "Фронтера"- 94г. 2.3tdi, дълга база. Изтърпях я два месеца. За градска кола не е удобна заради габаритите си, на дълъг път е тромава (не можех и да си помисля за по-динамично изпреваржане), а най-голямото ми разочарование бе, когато реших да я ползвам на пресечен терен. За семейно комби - много неудобно се ползва багажника - отваря се резервната гума, вдига се стъклото, спуска се задната врата и се озоваваш на 60см. от най-близката точка на багажника. Ако си прибрал нещо по-навътре, отваряш задната врата и събаряш задната седалка за да го стигнеш.
                  NISSAN PATROL 2.8TD

Коментар

)) Фронтерата няма нищо общо с Опел освен името)) Както Голф V например няма нищо общо с голфа. Това си е нормално Исузу и се продава с това име в Европа и щатите само от търговски съображения.
                    А виж отзад врата или борд е много дълъг спор. Аз например имам врата и мечтая за борд. Бордовите понякога искат врати. После идва въпроса от коя страна трябва да са пантите ...
                    Борда има много преимущества пред вратата ако става дума за реален джип.

Коментар

Първоначално публикуван от petio-beliata
                      Минало лято си купих "Фронтера"- 94г. 2.3tdi, дълга база. Изтърпях я два месеца. За градска кола не е удобна заради габаритите си, на дълъг път е тромава ...
                      че какви са й габаритите? какво да кажат хората с Патролите и Г-класите???
                      Ако си свикнал да караш Фиат 126 , наистина ще ти е трудна на градско...
                      Като габарити и позиция на водача, смея да твърдя, че повечето джипове са по-удобни за градско от лека кола среден клас /например Пасат или Омега/...

Не е по-тромава от аналозите си... Има чувството, че сравняваш с леки коли... а това е некоректно, имайки предвид разликата в теглото и предназначението...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

борда си е жива гадост ! Стефане надали точно твоите ръце са 1,90 м. , че да стигнеш нещо което се е изтърколило до задната седалка Петре е прав , рядко дърво е ! оставете кво пише някъде ! покарайте и коментирайте !
                        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                        0899187766

Коментар

Знам го тоя проблем, аз имам само две седалки, и море от летящи вещи в цялата останала кола) Да не мислиш че вратата помага? А да возиш дълги предмети вече не можеш ...(((

Коментар

Съжалявам, ако съм обидил някого с мнението си - просто споделям личния си опит. Фиат 126 не съм карал нито съм се возил. Ако на някой му е любопитно защо - да погледне в галерията на Чуров как двамата се събираме в "Самурай". Сега имам "Терано"-2 и правя аналогия с него. А по въпроса за леките коли - в този форум си говорим за джипове.....нали? Или греша?....
                            NISSAN PATROL 2.8TD

Коментар

ХА-ХА-ХА
                              тука май има даста набутали се с опели и се опитват да бранят предварително загубена кауза.
                              бе който се е набутал - набутал.
                              нека да помогнем на тези на които им предстои да се набутат да не го правят.
                              макар, че както казваше един познат - който е решил да си купи опел ще си купи - ти каквото щеш му разправяй.
                              Land Rover Discovery 2,5 TDI 1996

Коментар

хм аз съм един от тези дето карат опел
                                е вярно модела е с оборудван с абсолютно всички допълнителни неща и екстри без кожен салон и въпреки годините си смея да твърдя че въобще не може да се причисли към боклуците ами си е много свестна кола 136 кс развива над 200км в час баща ми има чисто нова тойота авенсис и когато кара опела казва че повече върви а е 10 години по стар от тоyota ta
                                има си климатик всички стъкла са ел включително и люка,има и еър беци и за пътника и водача
                                частите са изключително лесни за намиране/все пак живея в провинцията/ освен това много рядко се налага да се купуват
                                карам го вече над 100 000км и съм много доволен
                                по окачването нищо не се разваля а го блъскам в невероятни дупки всеки ден
                                багажника е голям и много удобен вкарвам вътре разглобен без колелата само маунтинбайк и багаж за 4 членно семейство като отивам на море хем има вътре и бутилка за газ 60 литрова
                                дърпам каравана и колесар за мотори без да ги усеща и с много нисък разход на гориво
                                въобще много е готина колата и не виждам защо трябва да се плюе по опел

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X