Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо много хора не харесват Фронтерата ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Защо много хора не харесват Фронтерата ?

Първоначално публикуван от bubi Преглед на мнение
    lubashki777 wrote:
    ...Ако твойта Фронтера е една от двете на десет които са се случили читави и запазени,аз пък познавам много хора които са пропищели от проблеми и не искат и да чуват повече този автомобил.Мнението ми не е съвсем крайно.Защо според теб ако ме попиташ какво мисля за Г-класа,Тойота,Ровър,Нисан и т.н.аз няма да отговоря така както за Фронтерата.Защото когато НЕЩОТО е истинко или както е казал народа "расов кон и под скъсан чул......",то тогава как човек да си изкриви душата...

ако мога да вметна - Фронтерата ми на 200к+ км., харчи само бензин и консумативи...а Ровера(както спомена) е на 110к и на месец ми струва поне 3 ремонта от какво ли не естество!!! КЪСМЕТ НАЛИ?!? или липса на такъв

...пък и двете били англичанки
    Не знам дали е късмет или не,но ми прави впечатление,че доста фронтераджий/виж по-горе постовете/,казват "ако имах повече пари щях да си взема Тойота или Митсубиши или......"А пък мен ми се стори че същите изживяват пълно щастие с Фронтерите,щото нали са много доволни......Аз например ако ме попиташ за Нисана няма да отговаря така.Може би ако имах повече пари бих си вземал по-новия Патрул/Y61/,но не и някаква друга марка.А защо ли така се получава?????
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Ами ако си купиш Фронтера за 4000 лв.както вече съм написал ще пропищиш разбира се.То е все едно да си купиш Вранглер за или Паджеро или каквото и да било за без пари.КУПИШ ЛИ НЕЩО МНОГО ЕВТИНО,ВИНАГИ ПИЩИШ.

То когато купих първия си Мерцедес 190 за 6000 лв.имаше обяви за продажби на Мерцедеси за по 3000 лв.Ами аз избрах по-скъпия и освен 2 задни амортисьора за 3 г.друго не съм сменял.Докато други ревът че били стари,морги били и нам кво.

Аз съм наясно че фронтерата не е онзи джип от който оффроуда има нужда,но да се оплаквам от перфектен в техническо състояние автомобил.А е перфектен защото е по-скъпичък.
      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

колеги помагаите трябва ми нафтова помпа за патрол Y 61 -искат ми 6000 лв.................................................................................................................................................... ..................вапрос на вкус казало кучето и си облизало гъзъ
        МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Мисля, че се каза всичко необходимо.
          no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X