Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо много хора не харесват Фронтерата ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Защо много хора не харесват Фронтерата ?

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
    Точно Пламен-надали!А на въпроса,да!Има бая марки и модели които са под,някои още по-под,а някои направо са под дъното на скалата.Ама нали знаеш,за всеки влак си има пътници...
    Благодаря!По-точно-надали!Влака ясен,пътниците също.Ръждивото Исузу е-поцинкованата Фронтера не е?!Не обсъждаме корозия.Няма въртящ момент-ами на бавни се удвоява.И накрая-адаша нали кара американски джип-тия измислили са купили Исузо толкова ли са прости,че и европейска сглобка да правят и то успешно.Защо има Фронтера-2?Доказаните модели имат реплики.Голфа например.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Работата ми мирише на заяждане,колега.Не си с джип от вчера-според теб тя ли е на дъното?!Аз не бих си купил Мусо,Корандо,Витара,Геотракер и Ланд Уинд и още не малко.
      Всеки път ли като пиша в подфорум Опел ще ме обвиняваш че се заяждам.

Приеми го както искаш. Аз нямам задни мисли.
      И не съм ти колега.
      И не ме познаваш че да знаеш от кога съм с джип.

Нали ти казах да не оценяш нещо което не познаваш.
      Айде поправи ме и кажи защо не би си купил изброените.
      Щото другото е празни приказки.
      Витарата не е в един клас с Фронтера.

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
        Точно Пламен-надали!А на въпроса,да!Има бая марки и модели които са под,някои още по-под,а някои направо са под дъното на скалата.Ама нали знаеш,за всеки влак си има пътници...
        Благодаря!По-точно-надали!Влака ясен,пътниците също.Ръждивото Исузу е-поцинкованата Фронтера не е?!Не обсъждаме корозия.Няма въртящ момент-ами на бавни се удвоява.И накрая-адаша нали кара американски джип -тия които са глътнали Исузо толкова ли са прости,че и европейска сглобка да правят и то успешно.Защо има Фронтера-2?Доказаните модели имат реплики.Голфа например.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Благодаря!По-точно-надали!Влака ясен,пътниците също.Ръждивото Исузу е-поцинкованата Фронтера не е?!Не обсъждаме корозия.Няма въртящ момент-ами на бавни се удвоява.И накрая-адаша нали кара американски джип -тия които са глътнали Исузо толкова ли са прости,че и европейска сглобка да правят и то успешно.Защо има Фронтера-2?Доказаните модели имат реплики.Голфа например.
          И колко пъти така ?
          LZ1HKW
          Реглаж на преден и заден мост
          My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
            Ами нека аз споделя, пък ще гледам да съм обективен доколкото е възможно.

Само да предопредя, ако след моя пост се появи някой и започне лудо да спори защо съм сложил еди кой си джип под фронтерата ще заключа темата. Това е мое мнение и с него не искам да разпалвам спорове. Ще дам мнение само за колите в ценовия диапазаон на Фронтерата.

Имам преки впечатления от следните коли, като казвам преки това значи че съм имал възможност да карам и да се возня не веднъж и не само на асвалт.
            Подреждам колите не под ред който не одобрявам просто хаотично.
            1. Дайхацу Фероза. - ужасна возия направо ме удря в бъбреците, спира отвъртително, ресорите се уморяват бързо, двигателя е прекалено немощен и за да върви с 30" гуми трябва да се ръчка яко.
            2. Сузуки Витара, нещо недомислено има в тая кола, каквото и да се мъчихме да правим пак си люля по завоите, като седнат 2-ма 80-90 кг. 180+ см. високи на предните седалки рамената им се упират, ужасно некомфортна возия, прекалено тясно и мен лично ме депресира вътрешното пространство. (говоря за къса база) при дългата са компенсирали малко с двете врати но теснотията на ширина пак си е същата.
            3. Лада Нива, тук изобщо не искам да пиша, че ще получа много негативни вотове. който иска да си ги кара.

Като цяло мога да изкажа плюсовете на Фронтерата, мога и минусите но само ако някой се интересува конкретно
            Добре балансирана като мотор/раздатка/скорости (2.0 мотор КБ)
            Достатъчен клирънс като базова кола.
            Голямо подкалнично пространство (31" си влизат като в къщи без преправяне на каквото и да било)
            Добра проходимост (това е разтегливо понятие, но на мен ми е достатъчно)
            Много здрава аз сериозни проблеми не съм имал вече 3 години при много сериозна експлоатация (като изключим проблем с охлаждането но той си съществуваше отпреди придобиването)

Мога да си изсмуча от пръстите още много ама няма смисъл. Който не е съгласен да си кара каквото е преценил, ще помоля да не си отмъщавате ако карате лада нива или самурай, радвайте му се нямам нищо против, като забогатея ще си купя Ленд Крузър, дотогава Фронтерата ми е перфектна.
            забравяш.форда маверик.
            преди седмица взехме на приятел от софия такъв.2.4 бенз без забелешки.96год. 6700лв.регистриран.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
              забравяш.форда маверик.
              преди седмица взехме на приятел от софия такъв.2.4 бенз без забелешки.96год. 6700лв.регистриран.
              Да вярно, но само съм се возил 2 пъти и то за кратко, как да дам мнение за него
              но какво пък, не ми хареса
              no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                Всеки път ли като пиша в подфорум Опел ще ме обвиняваш че се заяждам.

Приеми го както искаш. Аз нямам задни мисли.
                И не съм ти колега.
                И не ме познаваш че да знаеш от кога съм с джип.

Нали ти казах да не оценяш нещо което не познаваш.
                Айде поправи ме и кажи защо не би си купил изброените.
                Щото другото е празни приказки.
                Витарата не е в един клас с Фронтера.
                Добре,"колега",кое не познавам имайки предвид че съм имал и Витара не знам.Кое познавам може ли аз да знам?!Съжалявам за предварителния спор с теб-от кога си с джип не ме интересува.За червения картон дето ми го тури също благодаря.Може и още един да призираш,но това не ми променя мнението.Говорим-споделяме,и?
                Не искаш да ти пиша на "колега".ОК-щото съм с Фронтера и съм 2качество?!Сложи още един червен,какво ще промениш-мнението ми или?На 40 и кусур съм тепърва няма да си правя нов профил!
                Като цяло-Лека,но не си прав.Ако ми огледаш постовете не тръгвам пръв с рогата!

Коментар

Май доста сте се отклонили от темата: "Защо много хора не харесват Фронтерата?". Според мен отговорът е много прост и еднозначен-по същата причина, поради която всеки не харесва това или онова, т.е. субективно мнение. За да се произвежда и продава в продължение на 12-13 години, значи не е толкова "зле". Или пък производителите са били мазохисти и са изгаряли от желание да се набутат с някой и друг милиард ...
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

винаги така с тава с различните мнения за марките.
                    за един добри за друг лоши но така е навсякъде.
                    всеки според портфейла.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                      Да вярно, но само съм се возил 2 пъти и то за кратко, как да дам мнение за него
                      но какво пък, не ми хареса
                      и мен не ме кефи ама на човека му допадна.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                        винаги така с тава с различните мнения за марките.
                        за един добри за друг лоши но така е навсякъде.
                        всеки според портфейла.
                        Много точно казано . И аз бих си купил поне 5-6 коли за всякакви случаи, ма портфейла ми друго казва ...
                        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

А така.
                          Преди да станем приятели ще се скараме.
                          Дай да не превръщаме спора в личен щото в същност, то спор няма.

Просто те приканвам да пишеш по-конкретно и обективно.
                          Като Фанатик, като Куздов и т.н. Сигурно пропускам някой.
                          Щото иначе става боза от неясни лични мнения които са по-подходящи за локумджииската част на форума.

Коментар

Като цяло-искаш камионче-Фронтера,за подобни пари-Витара+обувалка за влизане!Ами който не харесва не купува-спор няма.После в гората всеки се доказва или съжалява.Но има и други моменти в ежедневието.
                            Лека!

Коментар

Айде стига де, давайте по същество, че пак отиде темата в десета глуха.
                              no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                                Много точно казано . И аз бих си купил поне 5-6 коли за всякакви случаи, ма портфейла ми друго казва ...
                                Не е само до портфейл-а.Аз и милионер да стана-пак не бих си купил някой марки коли и джипки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X