До: Защо много хора не харесват Фронтерата ?
По-конкретно какво да пиша?!В момента пишем за Фронтера.Кой мой пост не ти беше ясен?!Какво сбозих бе колега,освен протежето ти,че сега се ръчкаме?Локума не го обичам по произход.Турски е !
Това може и да ми е последния пост тук,но след като уча щерката да не се гъне,смятай ти!Нищо лично-чудя се от къде не се харесахме?
Първоначално публикуван от kinex
Преглед на мнение
Това може и да ми е последния пост тук,но след като уча щерката да не се гъне,смятай ти!Нищо лично-чудя се от къде не се харесахме?

.Ако твойта Фронтера е една от двете на десет които са се случили читави и запазени,аз пък познавам много хора които са пропищели от проблеми и не искат и да чуват повече този автомобил.Мнението ми не е съвсем крайно.Защо според теб ако ме попиташ какво мисля за Г-класа,Тойота,Ровър,Нисан и т.н.аз няма да отговоря така както за Фронтерата.Защото когато НЕЩОТО е истинко или както е казал народа "расов кон и под скъсан чул......",то тогава как човек да си изкриви душата.Ако искаш можем да си сменим джиповете за 1-2 месеца и само ще си изпращаме фактурите за ремонтите.
Коментар