Намислил съм си да си купувам Фронтера,но ме озадачават реакциите на толкова много хора нехаресващи Фронтерите.Търсих,търсих нищо обективно не открих като довод да не харесваш Фронтера,даже да оставим настрана евтините части.
Защо много хора не харесват Фронтерата ? Тва си остава загадка за мен.
Имате ли идея ?
Защо много хора не харесват Фронтерата ? Тва си остава загадка за мен.
Имате ли идея ?
Това е голяма заблуда.Да евтини са частите по мотора,но той ще ти е последна грижа/говоря за масово разпространеня 2.0кубика/.Ти знаеш ли колко струва един мигач на Фронтера......само 90лв.-оригинален и с 10 дни срок на доставка.Иии....на втора няма никъде.Ами нещо по сложно/както им са слаби задните дифове и на повечето вият/?А като вземеш да търсиш тампони и тампонченца по окачването....една камара пари и няма никъде и....почваме ..."абе от нещо друго не може ли да стане,дай да преправим нещо и т.н".Да не говорим,че отпред както не е с мост при един сериозен удар в някой камък и като се искриви полуоска или скъса ,тогава ще те питам колко евтино ще минеш.Колега на Фронтерата освен мотора и ....емблемата нищо друго не и е Опел.То си е чисто Исузо.Ако ти трябва истински джип ,особено за по-хард изпълнения не си слагай таралеж в гащите с....Фронтера.

Коментар