Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един с Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Още един с Фронтера

Е, тя и моята е OBD, но не съм забелязал да има нещо нередно при самодиагностицирането. До колкото знам ОФА няма проблеми за това, но при ОФБ няма опция за самодиагностика.

Благодарение на maxxx-a, вечна му памет, той ми каза кое и къде.

Ето къде слагам кламера, на 5-ти и 6-ти пин от снимката, това при ОФА, ДБ, Х22ХЕ, 97г, 16 пинова букса.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:untitled111111.JPG
Прегледи:1
Размер:82.7 КБ
ID:5679881

Ако има някакви натрупани грешки хората ги чистят за 20-30 лева и готово. Даже преди малко пак и боднах кламера, че от една година не съм я проверявал, но всичко си е ток. Грешка 31 е ясна при изгасен двигател, друго няма.

Коментар

Много полезна информация,благодаря.

Коментар

Тъй като проблема с пускането на задната чистачка остана неразрешен реших да опиша какво се случва за да дадете насоки какво да правя.проблема е следния,като пусна фаровете,или включа задна,или сваля ел стъкла,или включа мигач,или пусна предни чистачки,не винаги но много често чувам някакво реле отзад и веднага се пуска задната чистачка.По някога дори нищо да не пипам тя се включва,Много досадно,първо цъка релето отзад и после почва да чисти,само веднъж и спира.гледах кабелите между вратата и купето,всичко е наред,не мисля че е лостчето за чистачките,защото както казах дори и ел стъклото я задейства.дори и светлините за задна.Незнам вече какво да правя.

Коментар

Търсиш някъде комбинация от вода,кал и окиси между много голи контакти. Най-често платки, релета и техните куплунзи. В твоя случай не съм чел цялата сага, но допускам, че задния пакет за почистване може да е перманентно мокър от стари уолътнения, които пропускат вода при всеки дъжд и миене. В задната врата и в джобовете на задните калници може и да намериш причината.
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

За да сваля задната кора,трябва да отвия четири врътки които май държат стъклото,как да процедирам.

Коментар

Първоначално публикуван от doviciozo Преглед на мнение
              За да сваля задната кора,трябва да отвия четири врътки които май държат стъклото,как да процедирам.
              Развиваш ги и сваляш стъклото . Нямаш друг избор .
              Напред и нагоре
              Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
              0886769809-Юлиян
              kiko00@abv.bg

Коментар

Проверих навсякъде,всички връзки са добре,но днес в дъжда като пуснах предните чистачки,на всяко чистене релето за задната щракаше,и на 10 пъти поне веднъж се задвижваше и задната.Дали да го сменя задното реле,или причината която го активира е друга,на практика всичко електрическо задейства задната чистачка .Вече се чудя какво да правя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X