Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един с Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Още един с Фронтера

Задни сп. дискове за фронтера Б си купих нови за 130 лв! И аз не мога да разбера как се мята човек на втора ръка компоненти по спирачките?!?
    В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Днес пристигнаха два нови диска,излязоха ми 124 лв.Но искам да ви попитам дали е нормално стрелката за температурата да стои на това положение,след като покарах 15 мин градско.Дано кача снимката.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0218.jpg
Прегледи:1
Размер:43.2 КБ
ID:5669953

Коментар

За всеки мотор си е специфично - но мисля ,че е нормално само гледай да не се вдигне рязко на горе !
        Land rover 2.5 tdi
        0884035413

Коментар

Още опознавам машината,но определено съм много доволен,минавам където поискам,и се чувствам сигурен,радвам се че се спрях на Фронтера.Радвам се че в този форум хората са истински,и добронамерени.Благодаря ви.

Коментар

При мен стрелката отива там когато са ми включени фаровете и карам 100-110.В този момент температурата при термостата ми е 90 ,а без фарове ми пада на 84-86.
            C20Nе '94 KБ

https://www.youtube.com/watch?v=SJ7ganVQGjA&t=7s

Коментар

Гледай да не я прескача Ако се включва перката и не позволява да прехеърли стрелката е ОК. По принцип е доста относително за тези стари мотори, всеки е с различно остарял датчик за темп. на таблото (или подменен с неправилен такъв), различен шалтер за перката...
              ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Оборотомера работи от време на време,от къде дърпа инфо,за да проверя за хлабава връзка.

Коментар

Първоначално публикуван от doviciozo Преглед на мнение
                  Оборотомера работи от време на време,от къде дърпа инфо,за да проверя за хлабава връзка.
                  Най-честата причина да прескача стрелката за оборотомера, студени спойки на самото табло, решава се с презапояване.

Коментар

Ще прецакам ли нещо ако карам на бавните,по черен сух път.Карам кошери и днес хвърчаха навсякъде около мен,защото пътя е стръмен и с коловози,около 200 метра са.Благодаря ви.

Коментар

Карай смело-щом е по черен път ! Проблема е по асфалт.

Коментар

200 метра и по асфалт не са проблем!
                        В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Благодаря ви,вече ще карам така.

Коментар

След дъжда видях че покрива ми тече отстрани,уплатнения ли има за смяна,и как да реша проблема.

Коментар

Натегни малко куките моя на времето така му решавах тази болка!
                              Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                              LZ1NES

Коментар

Здравейте,не спирам да карам Фронтерата въпреки че в гаража имам БМВ в което не съм сядал от както имам джип,много се кефя и на разхода и на возия и проходимост .Имам още един два въпроса,започна да скърца много отдолу, и забелязах че като мина през вода спира,тампони ли са или нещо друго,и още нещо,предна дясна гума е износена на криво и не мога да ходя на реглаж така но задните са добри.Може ли да купя две нови само за отпред или да вземам четири.Относно гумите те са Дженерал Грабер 255х70х16 тежки ли са ,да търся ли 235 или и тези стават.Колко да ги помпам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X