От: Opel Frontera 3.2 V6
Волана е повърхностно протрит и то само в горната си част, виждал съм как изглежда протрит на парцали кожен волан на реални 280 000км пак в Швейцария, салона и особено шофьорската врата и седалка, при мен няма грам протрито по оригиналния плат, като погледнеш и всичките бутони, лоста за автоматика, за мигачите, все още са матови а не излъскани от употреба или с протрити бели надписи, отделно в Швейцария законите им са много строги по отношение за пипнати километражи, не случайно колите закупени от там и според описанието и километрите са и по-скъпи и реални, в моя случай трябваше да сменя всички консумативи, амортисьорите и т.н. за доста пари, но основната причина да избера Фронтака от Швейцария е именно реалните му километри, няма грам ръжда, отлично запазен салон и никакви течове от двигателя без да е бил мит, също и отдолу по агрегатите, два комплекта ключове, черна папка на Opel със няколко книжки и сервизната книга, аз съм му втори собственик, предишния собственик я е купил чисто нова от Опел. Отделно Фронтака не е бил каран и обслужен от 2013 год. като пристигна тук по двигателя имаше много паяжини и загнили листа около двигателния отсек, просто не е бил каран освен при нуждите им през зимата. Да сме живи и здрави и да се надявам Фронтака да ми служи вярно и много безаварийни километри 
п.с. Като смених в сервиза пълния ангренажен комплект, забравих да ви кажа колеги, че според майстора изобщо не е имало нужда да ги сменявам, водната помпа Aisin оригиналната се оказа и ролките, блестяха от чистота, никакъв луфт не са имали, на перката на водната помпа, нямаше поне петънце отлагания от антифриза, те са при мен и ще ги снимам да ги видите и се убедите лично с очите си, само пистовия ремък е бил с пукнатини и за смяна, но аз откъде да знам това, но не съжалявам че ги смених за да ми е спокойно, че съм направил пълно обслужване.
Първоначално публикуван от MFr
Преглед на мнение

п.с. Като смених в сервиза пълния ангренажен комплект, забравих да ви кажа колеги, че според майстора изобщо не е имало нужда да ги сменявам, водната помпа Aisin оригиналната се оказа и ролките, блестяха от чистота, никакъв луфт не са имали, на перката на водната помпа, нямаше поне петънце отлагания от антифриза, те са при мен и ще ги снимам да ги видите и се убедите лично с очите си, само пистовия ремък е бил с пукнатини и за смяна, но аз откъде да знам това, но не съжалявам че ги смених за да ми е спокойно, че съм направил пълно обслужване.
Коментар