Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Фронтера 2.2 ДТИ Въздух или нещо друго

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с Фронтера 2.2 ДТИ Въздух или нещо друго

Има филтър. Смени маслото и ако продължава да не сменя равномерно виж соленоидите, ако и след това продъжава, карай докато умре някоя от предавките и пълен ребилд.
    no signature no problems

Коментар

Датчикът ми го намериха за 170 лв. чрез сервиза на ОПЕЛ (10 дни доставка от чужбина). В Дунев спорт смених маслото на скоростите и т.н. Там ми казаха, че няма филтър. Установихме, че гарнитурата е заминала и докато пак в Опел търсим гарнитура изскочи и филтър...!!! Двете за 100 лв.

И за съжаление в Дунев малко тъпо постъпиха.

Коментар

Не мислех да продължавам с проблемите около моята Фронтера във форума но понеже в страницата на Дунев спорт ми изтриха част от коментар реших да споделя впечатленията си. Когато човек отиде в европейски изглеждащ и презентиран сериозно в Интернет сервиз очаква поне да не го лъжат... Да ама не!!! В сервиза на Дунев ми смениха маслото като казаха, че няма филтър, а дори не споменаха, че гарнитурата ми е заминала и капе масло. Платих 602 лв. да ми го сменят в скорости, раздатка, диференциал. В събота с моя механик тръгнахме да сменяме филтъра и гарнитурата. Двете неща дойдоха от Англия с щампа GM USA. Свалихме капака, източихме смененото масло при Дунев - станало черно с тиня...Филтърът който извадихме се оказа от 2005 г., а магнита го стъргахме. Проверихме в ауто датата и се оказа, че маслото за Фронтерата е .....3 и го взех за 78 лв. (6 л.) от М комплект, че беше неделя и нямахме варианти. Моят механик ми обясни, че каквито и машини да има Дунев не може да източи маслото и от турбината в скоростната кутия. И промихме като запалихме Фронтерата и точихме, и пълнихме докато намалее черното...Сега не тече масло от капака и скоростите превключват добре...Чакам си само датчика за оборотите на задните колелета...И моя извод е, че в скъпите сервизи си е ма....., т.е. не помагат, а ти свалят кожата!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X