От: Проблем с Фронтера 2.2 ДТИ Въздух или нещо друго
... в кръстословиците 
... е , и в Гугъла ....
Лозан на остров Ман.
Връзва се нещо , ама само по рима .
С шегата : до тук !
Иначе колегата от о-в Ман така както описва картинката - определено има проблем в ГНП-то ( щом всичко останало му е ок) .
Иначе като препатил човек с дизели - таралясници ...върти ми се и една еретична мисъл в главата , ама няма да я казвам на глас , щото Фронтерата е от 2000 година , доколкото разбрах ... а за това дето мисля , трябва предния собственик да е бил голям мурдарин или да я е натискал зверски и с омраза ...макар че аз винаги гледам с предубеждение показанието на километража при секънд хенд коли , въпреки клетвите на автоджамбазина за "първи собственик и реални километри"
ПС.
А т`ва па к`во ще да е ?! 

Първоначално публикуван от fanatic
Преглед на мнение
... е , и в Гугъла ....
Първоначално публикуван от fanatic
Преглед на мнение
Връзва се нещо , ама само по рима .
С шегата : до тук !
Иначе колегата от о-в Ман така както описва картинката - определено има проблем в ГНП-то ( щом всичко останало му е ок) .Иначе като препатил човек с дизели - таралясници ...върти ми се и една еретична мисъл в главата , ама няма да я казвам на глас , щото Фронтерата е от 2000 година , доколкото разбрах ... а за това дето мисля , трябва предния собственик да е бил голям мурдарин или да я е натискал зверски и с омраза ...макар че аз винаги гледам с предубеждение показанието на километража при секънд хенд коли , въпреки клетвите на автоджамбазина за "първи собственик и реални километри"
ПС.
Първоначално публикуван от peterbg1
Преглед на мнение
... Отвори капачката на една нова или поне след ремонт и ще усетиш разликата. От всеки двигател се усеща движение на въздуха и оставаш с впечатление, че духа, ама като сложиш капачката на гърловината в единия случай направо я изстрелва, в другия си седи на мястото. И няма читав дизелов мотор, при който да е нормално да надува зверски от картера.
Коментар