Първоначално публикуван от kudzov
.
.
Няма страшно, не съм за ремонт. А работната температура на дизела е доста над 90. Обикновено около 90 отваря термостата, а спокойно може да се кара и при температура около 105 градуса. Двигателя 2,3 тди е слаб за сериозни оффроуд изпитания, но с този въртящ момент е напълно достатъчен за това купе, без да се очакват чудеса от него.
направо не мога да фокусирам пътя едното око постоянно ми е на температурата, имам и 2 допълнителни вентилатора които ги пускам като карам на 1-ва примерно с 3000 оборота дълго време или в задръстванията имам си и огромен вентилатор преж датчик който пали на 89 градуса общо взето държа си двигателя "хладен" незнам от опел какви инжинери са но аз не съм съгласен мотора да ми е на 100-105 градуса постоянно може и да е по-добре за изгарянето на бензина и по-добре за вървежа на колата но като знам колко лесно духат гарнитури предпочитам да си е по-студен. А за дизелите знам колкото Моцард за компютрите, радвам се че нямаш никакви проблеми с твоя.
. В последствие се оказа, че му е крив блока 

. Стегна я със силикон и я продаде веднага за колкото можа .... А да се кара студен двигателя е по-вредно, отколкото да е по-топъл от нормалното.
. В последствие се оказа, че му е крив блока 

. Стегна я със силикон и я продаде веднага за колкото можа .... А да се кара студен двигателя е по-вредно, отколкото да е по-топъл от нормалното.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар