Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ролка на коляновия вал - как да я развия?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ролка на коляновия вал - как да я развия?

130 нютона не са нищо съществено. Гламавото е точно че двигателя се върти като го напънеш. Макар че и това има оправия - 4-та скорост, ръчна, и отпред си завиваш и развиваш каквото искаш, стига да е в нормални граници. На автоматик обаче май не става.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      130 нютона не са нищо съществено. Гламавото е точно че двигателя се върти като го напънеш. Макар че и това има оправия - 4-та скорост, ръчна, и отпред си завиваш и развиваш каквото искаш, стига да е в нормални граници. На автоматик обаче май не става.
      Леле ква глупост написах ....

На първа некак си не е ли по-добре?
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Леле ква глупост написах ....

На първа некак си не е ли по-добре?
        И за 5тата и още повече за първата, глупоста е велика.

4-та е директна. Най-малко товариш скоростната кутия. Пета не е.

На първа пък най-лесно ще преместиш цялата джипка. Не отвиваш болт на колелата, а на коляновия вал. На първа му е по-лесно за завърти всичко. Ако пуснеш и на бавни скорости от раздатката, надали и на 50 нютона ще устиска да не се завърти.

Ти да не си се напушил нещо?
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

що се дърляте за глупости - има и ръчна спирачка за случая, който коментирате, моя обаче не е такъв - с автоматик съм!
          иначе чисто теоритично, колкото на по-висока предавка сложиш ръчната с.к толковоа по малко нютони ще отидат към колелата - нали?
          В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

да, с някои незначителни условности.

ПП: И не се дърляме. Имаме си приказка.

Коментар

Офф, глупостта ми е вярна, ма днеска съм аЦки крив ...
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ми, да те поздравя с туй парче тогава:

Коментар

Още нещо важно, при развиване на стартер - имобилизирайте двигателя, да не може да запали!
                  За стягането - парче винкел, дрелка. Развиват се два съседни болтова на шайбата, на същото разстояние се правят отвори във винкела, слагат се по-дълги болтове и вече може да се държи контра.
                  Ако има отвор с поглед към зъбния венец на маховика, може и там да се законтри.
                  Има и още един начин - заклинва се ремък на шайбата, закача се на здрава шпилка или друг здрав детайл и се стяга смело.

Коментар

Само на компресия тръгва, на първа и ръчната изпуска , това ръчна, която държи колата на 40градуса наклон . В повечето случаи трябва асистент да натисне крачната, която също не помага много с изгасен двигател . С детски болтчета за контра в турбината не е добра идея .
                    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

На няколко пъти се каза - "върти се на стартер". Не се върти, само се прави "цък" с ключа.
                      Последно редактирано от Аndro 160; 31-03-12, 11:51. Причина: Поправка

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                        На няколко пъти се каза - "върти се на стартер". Не се върти, само се прави "цък" с ключа.
                        Тъй де, само да отхлаби. Чува се ЧАТ и готово. Ама не винаги става.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X