Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форсира се двигателя до 3000 оборота и тогава изтегля

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Форсира се двигателя до 3000 оборота и тогава изтегля

Първоначално публикуван от jorotk Преглед на мнение
    Имам помпа свалена оригиналната е в мен ....
    Познаваш ли се с комшията си Луд Петко ?
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Петко парласпурата ли да със белия дарак него ли да питам
      Land rover 2.5 tdi
      0884035413

Коментар

Ице дай някав феис или скайп да ти пиша там , че е по лесно
        Land rover 2.5 tdi
        0884035413

Коментар

Петко парласпурата ли да със белия дарак него ли да питам
          Точно него питай трябва да има помпа от Тропер .
          Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
          New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Джипа е в сервиза , сега ще стане ясно
            Land rover 2.5 tdi
            0884035413

Коментар

Свалена е котията и съединитеря , маховика е здрав , аксиалния също и притесквателя и тои е читав ферофовия е капо , маисторчето дето го сваля мисли , че е от помпите сега е и техен ред за сваляне .
              Land rover 2.5 tdi
              0884035413

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10032012110.jpg
Прегледи:1
Размер:96.1 КБ
ID:5354547Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10032012107.jpg
Размер:145.0 КБ
ID:5354548Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10032012108.jpg
Размер:90.6 КБ
ID:5354549Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10032012109.jpg
Размер:78.8 КБ
ID:5354550Новия и стария аксиалния лагер остава стария притесквателя още не съм го взел.
                Land rover 2.5 tdi
                0884035413

Коментар

Според мен е Задължително да смениш съединителя комплект.И трите компонента в него имат горе- долу еднакъв живот въпреки че не се вижда с просто око.

Коментар

Първоначално публикуван от nikifori Преглед на мнение
                    Според мен е Задължително да смениш съединителя комплект.И трите компонента в него имат горе- долу еднакъв живот въпреки че не се вижда с просто око.
                    Ами не . Живота на тези 3 компонента е твърде различен и зависи от левия крак на шифиора .

Ако съединителят се използва по предназначение , т.е. да отделя при включване и изключване от скорост , то живота на два от трите компонента (за домашно : познай кои са те !) е доста дълъг . Почти съизмерим с живота на самия автомобил .

Естествено за притежателите на шофьорски книжки , които в подготвителния курс не са чули за "полигон" , карането на задна скорост е изтезание , а при изчакване за ляв завой или на червен светофар псувните на горкия съединител се чуват чак в купето , горното (за живота на съединителя) сигурно им звучи налудничаво , но това не отменя фактите .
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Мисля , че при мен е било проблема в помпите задържали са или маркуча е бил раздут . А що се отнася до феродовия стария ми диск няма демпферни прожини а новия има това това дали ще е плюс.
                      Land rover 2.5 tdi
                      0884035413

Коментар

Мисля , че при мен е било проблема в помпите задържали са или маркуча е бил раздут . А що се отнася до феродовия стария ми диск няма демпферни прожини а новия има това това дали ще е плюс.
                        При тебе демпферните пружини не са ли на маховика? Май този притискателен диск няма да стане. А и за това на маховика му е такава цената - умопомрачителна.
                        Провери това преди да го монтираш да не си играеш два пъти да качваш и сваляш скоростите.

Коментар

Утре чакам притесквателя и ще говоря докато не съм я събрал, а ами ако и тои си е с прожините какво ще стане имам впредвид фородовия диск .
                          Land rover 2.5 tdi
                          0884035413

Коментар

Всичко е събрано и работи чудесно а й вече съединителя е мек имам впредвид хода на педала , но си мисля , че ми отделя много отдолу почти веднага като се отлепи педала от ламарината .
                            Land rover 2.5 tdi
                            0884035413

Коментар

Ще улегне и ще почне да отделя по-високо. Провери пак дали е обезвъздушена добре.
                              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Едно нещо не мога да разбера! Някой път се вклучват скоростите много лесно и плавно а някой път със зор дали е от помпите , да искат обезвуздушаване .
                                Land rover 2.5 tdi
                                0884035413

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X