Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форсира се двигателя до 3000 оборота и тогава изтегля

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Форсира се двигателя до 3000 оборота и тогава изтегля

Първоначално публикуван от jorotk Преглед на мнение
    НЕ изтеглих си я обратно тук до Димитровград и сменихме съединителя мотора е дизел 2.5 тдс за сега ако не ми прави проблем ще го карам така а може и от големите гуми да е да не смогва мотореца мисля да го тунинговам малко с един чип малко по натам .
    Този двигател е с най-голям въртящ момент от всички А фронтери. Не би трябвало да е проблем да ти върти тези гуми. Лошото е, че гумите тежат на съединителя повече отколкото на 2.5 мотора. Иначе повечко мощност виднаги е добре дошла. Слагай чип, но първо оправи съединителя. Дано да се окаже нещо дребно накрая. Стискам палци и ти пжелавам ти успех.

Коментар

Благодаря, дано да е малък проблема но не вярвам
      Land rover 2.5 tdi
      0884035413

Коментар

Мисля , че открих от каде е дошъл изтинския проблем

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 196.jpg
Прегледи:1
Размер:77.7 КБ
ID:5351555Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 193.jpg
Прегледи:2
Размер:146.8 КБ
ID:5351556Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 194.jpg
Прегледи:1
Размер:135.2 КБ
ID:5351557

на педала се е изтрила гумена, ли е или палстмасовата втулка дето даржи скобата за помпата , от там дава по голям ход на педала и изкривява оста и протича помпата . Следователно помпата не може да избута съединителя на пълно и пребоксува а този майстор ми одранка всичките пари тогава за смяната им .
        Land rover 2.5 tdi
        0884035413

Коментар

Продават дискове - закс валео и каво ли още не.Обаче корейски.Цена около 90лв за феродовият.Проблемът им е че в ламарината около мястото за шлиците в центъра на феродовият диск са по-високи от оригиналният.Там опират в маховика и не работят съответно както трябва.Ако сте случили от тези ментета - кофти тръпка.Надявам се да не е така че работата не е малко.
          BMW X6

Коментар

Мисля , че открих от каде е дошъл изтинския проблем

[ATTACH=CONFIG]424289[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]424290[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]424291[/ATTACH]

на педала се е изтрила гумена, ли е или палстмасовата втулка дето даржи скобата за помпата , от там дава по голям ход на педала и изкривява оста и протича помпата . Следователно помпата не може да избута съединителя на пълно и пребоксува а този майстор ми одранка всичките пари тогава за смяната им .
            Кога е сменяна тази помпа та се е разтекла , ако помпата не избутва колкото е необходимо няма да включва добре но няма да буксува
            ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

16,17 хиляди км
              Land rover 2.5 tdi
              0884035413

Коментар

Може да буксува от помпа,ако задържа буталото.И не се връща навреме или въобще.Смени я,ако не се оправи,ще трябва да се сваля.
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Преплака ми се днес в магазина помпа горна 840лв , оригиналната я разглобих и е със язви вътре а никои не се наема да я страгне а й на втора ръка ми искара 10тина , 15 хиляди никога не се знае .
                  Land rover 2.5 tdi
                  0884035413

Коментар

От снимките се вижда че щока е развит до края, вероятно при смяната нановия съединител за да избутва повече и да включва лесно.
                    Сега когато се е поулегнал и поизтънял феродовият започва да буксува защото както казах помпата не може да се върне до края и държи съединителят натегнат.
                    Отпусни(развий) щока и ще спре да буксува!!!
                    Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Токущо го развих горе долу 7, 8 мм но ефект няма пак си боксува а и помпата се е разтекла още повече .
                      Land rover 2.5 tdi
                      0884035413

Коментар

Преплака ми се днес в магазина помпа горна 840лв , оригиналната я разглобих и е със язви вътре а никои не се наема да я страгне а й на втора ръка ми искара 10тина , 15 хиляди никога не се знае .
                        С лека преработка по захващането може да се сложи почти всякаква(в голямата си част си приличат по параметри , по устройство и ход на буталото) помпа за смешни пари в сравнение с оригиналната.Взимаш старата и по магазините .Колега с Фронтера реши същият проблем за смешна сума по спомен за някакви 50-60 лв. от някаква японка .

Коментар

Днес обикалях по магазините руските ги гледах но нестават захвата им е малко на дясно , ако някой има идея от какво да сложа ще сам му безкрайно благодарен . Да е сас прав захват няма значение дали има казанче на нея или не .
                          Land rover 2.5 tdi
                          0884035413

Коментар

Днес обикалях по магазините руските ги гледах но нестават захвата им е малко на дясно , ако някой има идея от какво да сложа ще сам му безкрайно благодарен . Да е сас прав захват няма значение дали има казанче на нея или не .
                            Снимай помпата отвън. От ИсузуТропер 2.8 88-92 година е с горна помпа и по спомен беше около 180 лева новата.
                            Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                            New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Ице каде да тарся в Димитровград наше село за исузо
                              Land rover 2.5 tdi
                              0884035413

Коментар

Имам помпа свалена оригиналната е в мен ....
                                Land rover 2.5 tdi
                                0884035413

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X