Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фронтера Б 2.2 16 губи парното като загрее над 90-100 градуса??

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #46
    Първоначално публикуван от cecobm Преглед на мнение

    П.п. Пластмасовият кавал,обединяващ маркучите на линията между долния изход на големия радиатор и маркуча към водната помпа да се подмени задължително ако е стар, за да не се окажете прецакани някъде в гората с изтекъл антифриз на горещ двигател или някъде по пътищата с тъпа физиономияфи в безисходно положение... Няма ги по магазините,но пък са лесни за изработка.
    Здравейте,
    Трябва ми въпросната тръба, че и се счупи единия щуцер. Като цяло един път я сменявахме с употребявана. Нова е спряна от производство. Има в Украйна от неръждавейка 58 евро с доставката ми казва производителя.
    Колегата, под "лесна е за изработка" неръждавейка ли има в предвид и евентуално къде може да се направи и прогнозна цена?

    Иначе и моята няма много парно, набедиха радиаторчето преди, но едва ли. перката се включва след като убедително мине 100те градуса и точно преди да избие пот на челото.
    И въпреки че последно се прави ремонт на двигателя с ремонтни бутала и шлайф на цилиндри, сегментите не бяха с ония задръстващия се дизайн, пак лапа масло.

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X