От: Днес ми се бъгна фронтерата.
Ми тогава, решението е още по-просто. Четворна бобина за Нива 2112 е 45 лева в ЕМК. Ако са читави и не горят всеки месец, не е проблем да се присади на Фронтера.
П.П. Писали сме едновременно
... Румба, все пак огледай сноповете и виж да не се е протрил някой и да те изненада в неподходящ момент.
Ми тогава, решението е още по-просто. Четворна бобина за Нива 2112 е 45 лева в ЕМК. Ако са читави и не горят всеки месец, не е проблем да се присади на Фронтера.
П.П. Писали сме едновременно
... Румба, все пак огледай сноповете и виж да не се е протрил някой и да те изненада в неподходящ момент.
.Май проблема ще се окаже в ниската страна на бобината,и онзи ден майсторчето като е разбутвал сноповете за да вади дюзите,просто е раздалечил кабелчетата които си прехвърлят при мокрене.Трябва да ги огледам хубавичко.Ама там е един сноп,и едно криво място.Между другото някой знае ли къде се продава от този гофриран маркуч който се ползва за инсталациите за колите.Че някои снопове са хептен разплетени.
... Намери си от бялата лента и тиксо за изолация на тръбите на климатиците. Те не горят толкова бързо от топлото и лесно се размотава ако се наложи.
Коментар